Siirt Belediye Başkanı Sadak'tan HDP Yorumu - Son Dakika
Politika

Siirt Belediye Başkanı Sadak'tan HDP Yorumu

Siirt Belediye Başkanı Sadak\'tan HDP Yorumu

Siirt Belediye Başkanı Sadak, Türkiye siyasetinde katılımcı demokrasi anlamında parti boşluğu yaşandığını ve HDP'nin bu boşluğu dolduracağını söyledi.

12.12.2013 15:35  Güncelleme: 15:38

Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak, Türkiye siyasetinde katılımcı demokrasi anlamında parti boşluğu yaşandığını ve HDP'nin bu boşluğu dolduracağına inandıklarını dile getirdi.

BDP il yöneticileriyle birlikte HDP İl Başkanlığı'nı ziyaret eden Selim Sadak, HDP'nin Siirt'in yapısına uygun bir parti olduğunu belirtti. Sadak, "HDP'nin Türkiye'yi değiştirip dönüştürecek ve gerçeklerin ortaya çıkmasında yoğun katkıları olacağına inanıyorum. Bu parti ismi itibariyle de hakların kendilerini çok rahat ifade edebilecekleri bir parti konumunda. Türkiye siyasetinde katılımcı demokrasi anlamında parti boşluğu yaşanıyor. HDP işte bu boşluğu doldurabilecektir. HDP Türkiye toplumunun siyasal, kültürel ve ekonomik yapısına uygun bir partidir. Kapatılan partilerimizin emekleriyle kurulmuş bir partidir" şeklinde konuştu.

Kurtalan Belediye Başkanı Necat Yılmaz da HDP'nin kurulmasının anlamlı bir hareket olduğunu ve Türkiye'deki halkların mücadelesine çok büyük katkıları olacağını vurguladı. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Siirt Belediye Başkanı Sadak'tan HDP Yorumu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement