Siirt'te CHP ve HÜDA-PAR'ın Adayları Netleşti - Son Dakika
Politika

Siirt'te CHP ve HÜDA-PAR'ın Adayları Netleşti

Siirt\'te CHP ve HÜDA-PAR\'ın Adayları Netleşti

Yaklaşan yerel seçimlerde partilerin adaylarını netleşmeye başladı. CHP'de Galip Çakmak, HÜDA-PAR'da Mehmet Tetik, Belediye Başkan Adayları olarak gösterildi.

23.12.2013 18:16

30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlere az bir zaman kala partilerde adaylar netleşmeye başladı. AK Parti'den belediye başkanlığına aday olan Ali İlbaş ise çalışmalarına başladığını ve şehir merkezinde birçok esnafı gezerek kendisine oy istediği öğrenildi.

BDP kanadında ise adayını henüz net olarak açıklamadığı görülürken, kamuoyunda eski HADEP Genel Başkanlığını yapan Tuncer Bakırhan'ın adının geçtiği öğrenildi. Belediye Başkanı Selim Sadak'ın ise Genel merkezinde tekrar kendisini aday göstermesi durumunda ise görevine devam edeceğini bazı kesimlere söylediği öğrenildi.

Öte yandan CHP'de ise tek aday adayı olan Galip Çakmak'ın, CHP Belediye Başkan adayı olduğu ve CHP'nin en kısa sürede basın toplantısı düzenleyerek, gerek ilçe ve gerekse Belediye başkan adaylarını açıklayacağı belirtild. HÜDA-PAR'ın ise Belediye Başkan adayının Mehmet Tetik olduğu öğrenildi.

Muhabir: M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Politika Siirt'te CHP ve HÜDA-PAR'ın Adayları Netleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement