Sp Genel Başkanı Mustafa Kamalak Diyarbakır'da - Son Dakika
Politika

Sp Genel Başkanı Mustafa Kamalak Diyarbakır'da

Sp Genel Başkanı Mustafa Kamalak Diyarbakır\'da

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, partisinin aday tanıtım toplantısına katılmak üzere Diyarbakır’a geldi.

07.03.2014 18:41

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, partisinin aday tanıtım toplantısına katılmak üzere Diyarbakır'a geldi.

Bir düğün salonunda düzenlenen aday tanıtım toplantısına SP Genel Başkanı Kamalak, genel başkan yardımcıları, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fesih Bozan, 17 ilçe belediye başkan adayı ve partililer katıldı. Aday tanıtım toplantısında konuşan Kamalak, Türkiye'nin siyaseten, ahlaken, ekonomi ve dış politikada tıkandığını savundu. Bu nedenle Türkiye'nin yeni bir ses, yeni bir siyasete ihtiyacının olduğunu ifade eden Kamalak, bu siyasetin adresinin Saadet Partisi olduğunu dile getirdi. Kamalak, "Bizim ne hasetimiz var ne de kasetimiz, bizim ne kirimiz ne de kinimiz vardır. Tam 4 partimiz kapatıldı. Üzerimize tanklar sürüldü ama biz o tanklarımıza tek bir taş bile atmadık. Her seçim önemlidir ancak unutmayınız ki bu seçim çok daha önemlidir. Bu seçim tarihi bir seçimdir. Asıl yarış şimdi başlıyor. Milli görüş erleri efsane hizmetleriyle belediyecilikte çığır açtıkları gibi inşallah bu seçimleri de aziz milletimizin özlemiş olduğu o hizmetleri yeniden aziz milletimize sunmanın imkanını bulacaktır. Faiz kısa sürede 3'e katlandı. Türkiye sömürülüyor. Yerel yönetimlerde iktidara geldiğimizde ilk işimiz rüşvet alan da veren de melundur yazısını belediyelere asmıştık. Bizden sonra gelenler ise o tabelaları kaldırdılar, yerine bir şey koymadılar ama adeta gönüllere fikirlere rüşvet alan da veren de memnundur düşüncesini işlemeye çalıştılar. Rüşvet çarkları bozulanlar irtica ve laiklik yaygaraları ile partilerimizi kapattılar, milli görüşün yolunu kestiler. Aslında milli görüşün yolunu kesiyoruz diyerek aziz milletimizin yolunu kestiler. Alimi de arifi de cahili de bizimdir. Sağcısı da solcusu da bizimdir. Bizim ateistimiz bile sofraya oturduğu vakit besmele ile başlar" dedi.

Daha sonra konuşan SP Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fesih Bozan ise seçim projelerini paylaştı. Program, Kamalak ve ilçe belediye başkanlarının toplu fotoğraf çektirmesiyle sona erdi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Sp Genel Başkanı Mustafa Kamalak Diyarbakır'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement