72. Koğuş'a Yoğun İlgi - Son Dakika
Sinema

72. Koğuş'a Yoğun İlgi

72. Koğuş\'a Yoğun İlgi

72. Koğuş Filminin Almanya Galasına Sinemaseverler Akın Etti.

10.03.2011 11:31

Türkiye´de geçen hafta gösterime giren, Hülya Avşar, Yavuz Bingöl ve Kerem Alışık'ın başrollerini paylaştığı 72. Koğuş filminin Almanya Galası dün akşam Düsseldorf´ta yapıldı.Galaya akın eden sinemaseverler, filmin oyuncularına büyük ilgi gösterdi.

Düsseldorf´ta bulunan UFA-Palast adlı sinema salonunda yapılan galaya 72. Koğuş´un oyuncuları Yavuz Bingöl, Kerem Alışık, Songül Öden, Nursel Köse ve yönetmen Murat Saracoğlu katılırken, Hülya Avşar'ın hastalığı nedeniyle galaya katılamadığı belirtildi.

Film öncesi izleyicilerle bir araya gelerek kısa kısa sohbet eden filmin oyuncuları ve yönetmeni, gördükleri ilgiden dolayı çok memnun olduklarını belirttiler.

Oyuncuların izleyicilerle sohbet ettiği sırada, Hülya Avşar nerede diye soranlara Yavuz Bingöl, Hülya hanım hasta olduğundan dolayı gelemedi. Biz de hastaydık ama gripe erkekler daha fazla dayanabiliyor cevabı izleyicilerden büyük alkış aldı.

Filmin oyuncuları, sineman¹n 8 numaralı salonunda izleyicilerlerle bir arada filmi izlerken, filmin sonunda oyuncular ayakta alkışlandı. Filmin izlenmesinin ardından seyirciler, 72.Koğuş filminin oyuncularıyla fotoğraf çektirebilmek için adeta bir birleriyle yarıştılar.

Gala sonrası gazetecilerin sorularını yantlayan Yavuz Bingöl, 72. Koğuş, romanın yazılmasının ardından 60-70 yıl geçmesine rağmen, hala güncelliğini koruduğunu ve çok önemli mesajlar içerdiğini düşünerek, filmi tekrar gündeme getirdik diye konuştu.

Almanya Galasını değerlendiren Kerem Alışık da Çok inandığımız ve istediğimiz bir işti. Zor bir işti. Altından başarıyla çıktığımızı düşünüyorum. Bu gösterilen ilgi, sevgi ve beğeni de bunu kanıtlıyor diye algılıyorum. Bu kadar komedi yapımlarının olduğu bir dönemde, böyle işleri yapabilmek cesaret işi, biz de başarabildiğimiz için mutluyuz diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Sinema 72. Koğuş'a Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement