17. Akdeniz Oyunları - Son Dakika
Spor

17. Akdeniz Oyunları

17. Akdeniz Oyunları

Yelken Kadınlar Laser Radial sınıfında yarışların beşinci gününde Nazlı Çağla Dönertaş üçüncü sıradaki yerini korudu

26.06.2013 19:28

17. Akdeniz Oyunları'nda yelken yarışlarına devam edildi.

Mersin Marina'daki yarışların beşinci gününde erkeklerde 470 ve Laser Standart, kadınlarda da 470 ve Laser Radial sınıflarında ikişer yarış daha yapıldı.

Kadınlar Laser Radial sınıfında beşinci gün sonunda Nazlı Çağla Dönertaş üçüncü sıradaki yerini korudu. Simge Serim'in dokuzuncu sırada yer aldığı bu sınıfta, Hırvat Tina Mihelic ilk sırada bulunuyor.

Erkekler 470 sınıfında Ateş Çınar- Deniz Çınar ikilisi, bugün yapılan yarışlar sonunda beşinci sıradan altıncı sıraya geriledi. Sergen Birincioğlu-Tamer Emre Hasbay ise yine onuncu sırada yer alırken, bu sınıfta Yunan Panagiotis Mantis-Pavlos Serafeim Kagialis ikilisi ilk sıradaki yerlerini korudu.

Erkekler Laser Standart sınıfında Türk sporculardan Onur Bilgen sekizinci sıradan onuncu sıraya, Mustafa Çakır ise onyedinci sıradan onsekizinci sıraya geriledi. Hırvat Tonci Stipanovic bu sınıfta dün olduğu gibi yine ilk sırada yer aldı.

Kadınlar 470 sınıfında ise beşinci gün sonunda Ceyla Yurtseven-Cansu Demir ikilisi yine sekizinci sırada yer aldı. Fransız Camille Lecointre-Mathilde Geron ikilisi bu sınıfta ilk sıradaki yerlerini korudu.

Yelkende yarın yapılacak yarışların ardından madalya kazanan sporcular belli olacak. - Mersin

Kaynak: AA

Son Dakika Spor 17. Akdeniz Oyunları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement