Adanaspor'da 1461 Trabzon Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Spor

Adanaspor'da 1461 Trabzon Maçı Hazırlıkları

Adanaspor\'da 1461 Trabzon Maçı Hazırlıkları

PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, 1461 Trabzon maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

19.03.2014 17:37  Güncelleme: 10:34

Kulüpten yapılan açıklamada, Osman Yereşen Tesisleri'nde çalışan turuncu beyazlı takımda morallerin yerinde olduğu ve bugünkü antrenmanda taktiksel çalışmalar yapıldığı belirtildi.

Adanaspor'a devre arası katılan gurbetçi oyuncular Fahri Akyol ve Mehmet Boztepe'nin performansı teknik direktör Levent Eriş'in beğenisini kazandı.

Gurbetçi oyunculardan Fahri Akyol, yaptığı açıklamada, takımın zor dönemler geçirdiğini fakat Fethiyespor maçıyla çıkış yakaladıklarını kaydetti.

1461 Trabzon maçını kazanacaklarına inandığını ifade eden Akyol, "Kendi evimizde oynayacağımız maçları mutlaka kazanmalıyız. 1461 Trabzon takımı rakiplerimizden bir tanesi. Zor bir maç bizi bekliyor. Taraftarımızın desteğiyle gülen taraf olacağız" ifadelerini kullandı.

Mehmet Boztepe ise yenilmemeyi öğrendiklerini ve kalan maçların hepsinden puanla ayrılmak istediklerini dile getirdi.

Omuzdan ciddi şekilde sakatlanan genç oyuncu Mehmet Sak'ın tedavisi devam ediyor. Antrenmanda dizine darbe olan Uche Kalu'nun durumu tedavisinin ardından iyiye gidiyor. Kart cezalısı Selçuk Şahin'in ise cezası sona erdi.

Bu arada, Adana Demirspor maçında aldığı ceza ile Boluspor maçını seyircisiz oynayan Adanaspor, 1461 Trabzon maçında 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu'nda taraftarıyla buluşma imkanı bulacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Adanaspor'da 1461 Trabzon Maçı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement