Adliyede Fenerbahçeli Hakim ve Savcılara Pastalı Kutlama - Son Dakika
Spor

Adliyede Fenerbahçeli Hakim ve Savcılara Pastalı Kutlama

Adliyede Fenerbahçeli Hakim ve Savcılara Pastalı Kutlama

Galatasaraylı Tokat Cumhuriyet Başsavcısı Özkan Gültekin, Fenerbahçeli hakim ve savcılara sürpriz yaparak şampiyonluk pastası ikram etti.

02.05.2014 16:59  Güncelleme: 16:53

Galatasaraylı Tokat Cumhuriyet Başsavcısı Özkan Gültekin, Fenerbahçeli hakim ve savcılara sürpriz yaparak şampiyonluk pastası ikram etti.

2013-2014 sezonunun bitimine 3 hafta kala, 19. şampiyonluğunu garantileyerek Galatasaray ile şampiyonluk sayısını eşitleyen Fenerbahçe'nin bu başarısı Tokat Adliyesi'nde kutlandı. Üzerinde "2013-2014 Şampiyonu Fenerbahçe" yazan yaş pasta, Tokat Adliyesi Toplantı Salonu'na getirildi. Fenerbahçe'yi tutan hakim ve cumhuriyet savcıları, sürpriz şampiyonluk kutlamasına oldukça şaşırırken bir o kadar da mutlu oldu.

Pasta kesmeden önce kendisinin Galatasaraylı olduğunu hatırlatan Cumhuriyet Başsavcısı Gültekin, "Her ne kadar Galatasaray'ı tutsak da arkadaşlarımızın şampiyonluğunu es geçmek istemedik. Onların mutluluklarını paylaşmak amacıyla Komisyon Başkanımız ve İdare Mahkemesi Başkanımız ile böyle bir etkinlik düzenlemeyi uygun bulduk. Hepinize afiyet olsun. Şampiyonluğunuzu kutluyoruz" dedi ve ardından kendi eliyle Cumhuriyet Savcısı Doğan Yıldırım'a pasta ikramında bulundu.

Düzenlenen sürpriz kutlamaya Tokat Cumhuriyet Başsavcısı Özkan Gültekin, Adalet Komisyonu/Acm Başkanı Ercan Adalı ile İdare Mahkemesi Başkanı Mehmet Karakuş, Baro Başkanı Av. Faruk Bostancı ve Fenerbahçe'yi tutan Hakimler Aliye Özkan, Saniye Evğün, Mustafa Evğün ve Zühal Yıldırım ile Cumhuriyet Savcıları Aydın Beyhan, Turgut Türkmen, Özgür Metin, Sedat Turan, Doğan Yıldırım ve Baro Yönetim Kurulu Üyesi Av. Celil Karaca katıldı. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Adliyede Fenerbahçeli Hakim ve Savcılara Pastalı Kutlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement