Akyazı Stadı'nda bordo-mavili taraftarlara 11'e 11 maç fırsatı - Son Dakika
Spor

Akyazı Stadı'nda bordo-mavili taraftarlara 11'e 11 maç fırsatı

Akyazı Stadı\'nda bordo-mavili taraftarlara 11\'e 11 maç fırsatı

"Live the Dream" sloganıyla Camp Nou, Wanda Metropolitano, Mestalla, Stadion Maksimir başta olmak üzere dünyanın birçok yerinde destekledikleri takımların stadyumlarında taraftarlara 11'e 11 gerçek bir futbol maçı deneyimini yaşatan Socios.

01.11.2022 17:58  Güncelleme: 18:02

"Live the Dream" sloganıyla Camp Nou, Wanda Metropolitano, Mestalla, Stadion Maksimir başta olmak üzere dünyanın birçok yerinde destekledikleri takımların stadyumlarında taraftarlara 11'e 11 gerçek bir futbol maçı deneyimini yaşatan Socios.com şimdi de Akyazı Stadı'nda bordo mavili taraftarlara bu fırsatı sunuyor. 19 Kasım'da Akyazı Stadı'nda hakemler yönetiminde 11'e 11 oynanacak olan karşılaşmaya en az 1 adet $TRA Fan Token sahibi olan taraftarlar başvurabilecek.

Socios.com, Trabzonspor Kulübü ile birlikte Türkiye'de bir ilke imza atıyor. Socios.com uygulamasını indirerek Trabzonspor'un Resmi Fan Tokenı $TRA Fan Token alan taraftarlar, Akyazı Stadı'nda gerçek bir futbol maçı deneyimini yaşayacak. Tıpkı profesyonel bir futbol maçında olduğu gibi Trabzonspor formaları ile seremoni eşliğinde isimleri anons edilerek sahaya çıkacak $TRA Fan Token sahibi taraftarların bu heyecanlı mücadelesini gerçek bir hakem yönetecek. 31 Ekim tarihinde uygulama üzerinden başlayacak başvurular, 8 Kasım tarihine kadar sürecek. Bordo ve Mavi Takım olmak üzere 11'e 11 maç yapacak olan şanslı taraftarlar, 19 Kasım'da Akyazı Stadı'nda gerçek bir futbol deneyimini yaşarken, birbirinden sürpriz isimlerle tanışma ve eğlenceli aktivitelere katılma fırsatını elde edecek.

Öte yandan karşılaşmada mücadele edecek olan taraftarlara, ücretsiz forma, şort ve konç verilecek. Ayrıca şanslı katılımcıların belirlediği 2 kişi misafir olarak Batı Tribünü'nde karşılaşmayı ücretsiz olarak izleyebilecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Akyazı Stadı'nda bordo-mavili taraftarlara 11'e 11 maç fırsatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement