Ali Koç, Fenerbahçe Başkanlığından Giderek Uzaklaşıyor - Son Dakika
Spor

Ali Koç, Fenerbahçe Başkanlığından Giderek Uzaklaşıyor

Fenerbahçe taraftarı, Aziz Yıldırım'dan sonra kulübün başında Ali Koç'u görmek isterken, Koç, önümüzdeki dönemde TÜSİAD başkanlığı yapmak için hazırlanıyor.

26.04.2016 14:04  Güncelleme: 14:07

Ali Koç'la Fenerbahçe'nin arası her geçen gün biraz daha açılıyor. Rahmi Koç'un ''Ben TÜSİAD Başkanı olmasını istiyorum, o Fenerbahçe'ye tutkun'' dediği Ali Koç her geçen gün futboldan biraz daha uzaklaşırken, iş dünyasına ise biraz daha yaklaşıyor. Hükümet ile TÜSİAD arasında gerçekleştirilen toplantılarda patronları Ali Koç temsil ederken, Koç'un önümüzdeki dönemde TÜSİAD başkanlığı için hazırlandığı ve Fenerbahçe'den daha da uzaklaştığı gelen bilgiler arasında.

Öte yandan 1907 Fenerbahçe Derneği Olağan Genel Kurul Toplantısı Pazartesi günü gerçekleşti. Toplantıda Ali Koç yeniden başkanlığa seçildi.

AZİZ YILDIRIM, MURAT VARGI'YI İSTİYOR

Ali Koç'un TÜSİAD'a yakınlaşması sonrasında Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım sonrasında kimin başkan olacağı merak konusu oldu. Aziz Yıldırım'ın istediği isim; Murat Vargı...

Yine Aziz Yıldırım'a muhalif olan isimler Sadettin Saran ve Hulusi Belgü'nün de olası bir seçimde adaylıklarını koymalarına kesin gözüyle bakılıyor...

Ali Koç, Fenerbahçe Başkanlığından Giderek Uzaklaşıyor

Son Dakika Spor Ali Koç, Fenerbahçe Başkanlığından Giderek Uzaklaşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • siverekli nevzat: oğlum ali kafani kullan salak olma 2 11 Yanıtla
  • Vb: İkiside yakışır. 1 1 Yanıtla

Advertisement