Almanya'da Bayern - Beremen Heyecanı - Son Dakika
Spor

Almanya'da Bayern - Beremen Heyecanı

Almanya\'da Bayern - Beremen Heyecanı

Almanya 1.

11.09.2010 15:58

Almanya 1. Futbol Ligi'nde (Bundesliga) 3. hafta karşılaşmaları devam ediyor.

Ligin iki dev takımı Bayern Münih ile Werder Bremen Allianz Arena'da kapışacak. 69 bin kişinin izleyeceği karşılaşma saat 18.30'da başlayacak. Bayern Münih'te milli maçta başarılı performans gösteren Hamit Altıntop'a Hollandalı Teknik Direktör Luis Van Gaal'ın şans verip vermeyeceği merak konusu.

Bugünkü karşılaşmalarda Nuri Şahin'li Borussia Dortmund evinde Wolfsburg'u ağırlayacak. İlk iki haftada sıfır çeken ligin transfer şampiyonu Wolfsburg, Galatasaray'a verdiği Misimovic'in yerine Juventus Turin'den aldığı Brezilya milli Dieog'lu kadrosuyla sahaya çıkacak. Freiburg ise sahasında Serdar Taşçılı Sttutgart ile mücadele edecek. Hamburg ile Nürnberg arasındaki maçta nefesler tutulacak. Zirve yarışı yapan Hamburg'da Türkiye Genç Milli Tunay Torun sakatlığı nedeniyle forma giymezken, Nürnberg'de Mehmet Ekici ve İlkay Gündoğan ilk 11'deki yerlerini alacaklar.

HALİL ALTINTOP 3 PUAN İSTİYOR

6 puanlı Hannover'in bu hafta konuğu Eren Derdiyok ve Burak Kaplanlı Bayer Leverkusen. Leverkusen hazırlık maçında Schalke'nin yıldızlar ordusunu 4-0 yenerken göz doldurdu. Michael Ballack ile Leverkusen daha güçlü bir görüntü çizdi. İlk iki haftayı puansız kapayan Halil Altıntop, Cenk Tosun ve Ümit Korkmaz'ın takımı Eintracht Frankfurt deplasmanda Mönchengladbach ile oynayacak. Halil Altıntop "bu hafta üç puanlık gol benden" dedi. Frankfurt'ta Michael Skibbe'yi takımdaki sakat ve hasta futbolcuların çok olması üzüyor. Son olarak milli maç için Avusturya'ya giden Ümit hastalandı, Yunan golcü Amanatidis antrenmanda dizinden sakatlandı. Cenk Tosun ise Alman U 20'de başarılı bir futbol gösterdi.

İKİ MAÇ YARIN

Almanya 1. Futbol Ligi'nin 3. haftası yarın oynanacak iki karşılaşmayla tamamlanacak. Bundesliga 1'in 6'şar puanlı takımları Mainz ile Kaiserslautern karşı karşıya gelecek. Karşılaşma saat 15.30'da başlayacak. Mainz, tekrar kadrosuna transfer ettiği Malik Fathi'li kadrosuyla galibiyete daha yakın. Lige bu sezon tekrar yükselen Kaiserlautern gösterdiği başarılı futboluyla dikkat çekiyor. Saat 17.30'da ise Köln kendi seyircisi önünde St. Pauli ile oynayacak. Köln'de Taner Yalçın, St. Pauli'de ise Deniz Naki takımlarının umut beslediği futbolcular.

İSA DEVEÇEKEN - FRANKFURT/ DHA

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Almanya'da Bayern - Beremen Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement