Amedsporlu Deniz Naki: Savaş Bitsin, Herkes Statlara Gitsin - Son Dakika
Spor

Amedsporlu Deniz Naki: Savaş Bitsin, Herkes Statlara Gitsin

Amedspor'da Deniz Naki, spikerin tuzak sorusuna karşın "Savaş bitsin ve herkes statlara gidip maçları izleyebilsin, herkes sevinçli olsun istiyoruz." dedi.

02.02.2016 12:26  Güncelleme: 13:50

Ziraat Türkiye Kupası'nda Bursaspor'u deplasmanda 2-1 yenerek çeyrek finalist olmayı başaran İkinci Lig takımlarından Amedspor'un Başkanı Ali Karakaş ile Deniz Naki, Banu Güven'le Artı Haber'in konuğu oldu.

"IRKÇI TUTUM BİZİ ÜZDÜ"

Kulüp Başkanı Karakaş, deplasmanda taraftarlarının sahaya alınmamasını ve sporun doğasına aykırı olan milliyetçi, ırkçı tutumun ve Amedspor'un sevincinin kabul edilmemesinin kendilerini üzdüğünü söyledi.

"BU SAVAŞIN DURMASINI İSTİYORUZ"

Amedsporlu Deniz Naki ise, Banu Güven'in "size yapılan bu yüklenmeyi nasıl değerlendiriyorsunuz "şeklindeki tuzak sorusuna düşmedi ve şu cevabı verdi; "Burada bir savaş ortamı var, biz zor şartlar altında burada antrenmanlara çıkıyoruz. Bu kentte olanları biz de görüyor ve yaşıyoruz. Bu savaşın durmasını istiyoruz. İnsanlar ölmesin, bir insanın ölmesine kim sevinebilir ki? Biz her zaman barıştan yanayız. Savaş bitsin ve herkes statlara gidip maçları izleyebilsin, herkes sevinçli olsun istiyoruz, inşallah devamı gelir."

SPİKERİN TUZAĞINA DÜŞMEDİ

Banu Güven'in zorlama sorularına rağmen Deniz Naki'nin verdiği barışçıl mesajlar, futbolseverlerin takdirini kazandı. Özellikle sosyal medya kullanıcıları, Deniz Naki'nin toplumu birleştirici ve bütünleştirici mesajları karşısında "helal olsun" yorumlarında bulundu.






Amedsporlu Deniz Naki: Savaş Bitsin, Herkes Statlara Gitsin

Son Dakika Spor Amedsporlu Deniz Naki: Savaş Bitsin, Herkes Statlara Gitsin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (62)

  • merdo: sizin Allah belanizi versin hdpkk ve yandaşları. 24 14 Yanıtla
  • trabzon: amet memet hepınız ermenısınız. 21 13 Yanıtla
  • kaan tolga üçoklar: banu güven çok başarılı bir spikerdir. 19 8 Yanıtla
  • Gök Yeleli Bozkurt: Kanal ımc sunucu banu güven cevap veren deniz naki.terörsite barışcı-asker polise katil-stadda istiklal marşımızı ıslıkla-bayrağı yak sonrada köşeye sıkışınca barış diye bağır... 10 15 Yanıtla
  • surli: Devled bie bakmiyr..agirda 3 buyukbasim var 2 klima taktirmisam isinmiyerlr bu klimalara bedavami aliyk..elbet elektrigi kacag kullancaz bide onada arami verek ha.. 7 12 Yanıtla
  • volkan türk: savaş deil yapılan hainlik bitsin üstelik türkçe konuşarak bunu söylemen abes 8 10 Yanıtla
  • misafir: Böyle hainlerin haberini yapmayın 8 9 Yanıtla
  • JamaL Dersim: DERSÎM seninle gurur duyuyor deno.... 11 5 Yanıtla
  • ASDADA: PİSLİK YIĞINLARI 5 10 Yanıtla
  • adem: HAİNİN OLDUĞU HERYERDE GÖZYASI VARDIR TERORİSTİN OLDUĞU YERDE KAN VARDIR...HEPİNİZN ALLAH BELASINI VERSİN 4 11 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement