Antalyasporlu Köksal Yedek Doping Cezası Aldı Mı? - Son Dakika
Spor

Antalyasporlu Köksal Yedek Doping Cezası Aldı Mı?

Antalyasporlu Köksal Yedek Doping Cezası Aldı Mı?

PFDK, Beşiktaş-Elazığspor maçı sonrası verdiği örneklerde yasaklı maddeye rastlanan Köksal Yedek'e ceza vermedi.

25.02.2014 18:13

Doping yaptığı gerekçesiyle ceza alması gündemde olan Köksal Yedek'e disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza verilmesine gerek duyulmadı. Köksal Yedek bu suçlamayla, 21 Aralık 2012 tarihinde oynanan Beşiktaş - Elazığspor maçının ardından yapılan testlerin sonucu üzerine karşı karşıya kalmıştı.

Türkiye Futbol Federasyonu Dopingle Mücadele Kurulu'nun, söz konusu karşılaşma sonrası ev sahibi ekip oyuncusu Köksal Yedek'ten aldığı idrar örneğinde yasaklı maddeye rastlanmıştı.

Tecrübeli futbolcunun konuyla ilgili kulüp yetkililerine, kısa bir süre önce göz ameliyatı olduğu, bu yasaklı maddenin kullandığı damlalardan kaynaklanabileceği yönünde bilgi verdiği belirtilmişti.

Yapılan incelemeler sonucunda, devre arasında Elazığspor'dan Antalyaspor'a transfer olan Köksal Yedek'in ceza almasına gerek duyulmadı. PFDK tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

"KÖKSAL YEDEK hakkında, 21.12.2014 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş. - SANICA BORU ELAZIĞSPOR Spor Toto Süper Lig müsabakasında, Türkiye Futbol Federasyonu Futbolda Dopingle Mücadele Talimatı'nın 5.1. ve 5.2. maddelerine aykırı eylemi nedeniyle sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından CEZA TAYİNİNE YER OLMADIĞINA karar verilmiştir."

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Antalyasporlu Köksal Yedek Doping Cezası Aldı Mı? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement