Arsenal'in Insigne'yle İlgilenmesi Onurlandırdı" - Son Dakika
Spor

Arsenal'in Insigne'yle İlgilenmesi Onurlandırdı"

Arsenal\'in Insigne\'yle İlgilenmesi Onurlandırdı"

Arsenal'in gündeminde bulunan Insigne'nin menajerinden açıklama geldi.

07.06.2014 13:45

Napoli #39;de forma giyen Lorenzo Insigne #39;nin menajeri Antonio Ottaiano, Arsenal #39;in 23 yaşındaki yeteneği istemesinin futbolcuyu onurlandırmasına rağmen transferin bu yaz gerçekleşmesinin zor olduğununu söyledi.

Serie A #39;da Napoli #39;nin kilit oyuncularından biri olan Insigne #39;nin İtalyan ekibiyle 2018 #39;e kadar bir sözleşmesi bulunuyor.

Tuttomercatoweb #39;e açıklamalarda bulununan Ottaiano, quot;Wenger #39;in futbolcumuzla alakalı olumlu raporlar verdiğini öğrendik. Arsenal gibi bir kulübün oyuncumuzu almak istemesi bizi onurlandırdı. Fakat Insigne #39;nin bir sonraki levele atlamak için olası transferin gerçekleşmesi şuan zor görünüyor. quot; dedi.

Napoli #39;nin gelecekteki projeleri için Insigne #39;yi anahtar futbolcu olarak gördüğünü söyleyen Ottaiano, quot;Lorenzo, Napoli #39;de önemli bir rolü üstleniyor, Arsenal #39;le Napoli #39;nin oturup Insigne transferini doğrudan konuşacağını düşünmüyorum quot; diye konuştu.

Serie A #39;da bu sezon Napoli formasıyla 36 maça çıkan genç futbolcu, gösterdiği performansla Prandelli #39;nin 23 kişilik Dünya Kupası kadrosunda kendine yer buldu.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Arsenal'in Insigne'yle İlgilenmesi Onurlandırdı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement