Arsenal İstedi Ama Satmadık" - Son Dakika
Spor

Arsenal İstedi Ama Satmadık"

Arsenal İstedi Ama Satmadık"

Transfer döneminde gündemi meşgul eden Arsenal-Draxler flörtüyle ilgili Schalke Sportif Direktörü Horst Held, “Arsenal oyuncuyu istedi ama biz satmadık” diyerek ilk kez resmi ağızdan bu transfer girişimini doğruladı.

16.02.2014 17:01

Pazar sabahlarının Alman televizyonlarında vazgeçilmezi olan "Doppelpass" programına katılan Schalke sportif direktörü Horst Held genç yetenek Julian Draxler ile ilgili yaşanan gelişmeleri anlattı. Devre arasında Arsenal'in bu oyuncu için teklifi olduğunu belirten Held "Biz bu teklif üzerine düşündük ve nihayetinde Draxler'i satmamaya karar verdik" sözleriyle teklifi resmi ağızdan onaylarken Arsenal'in daha önceden de bu oyuncuya teklif yaptığını da ekledi. Son günlerde medyada yazılan "Arsenal'e transferini Bayern Münih engelledi" dedikodusunu ise yalanladı.

Julian Draxler'in sözleşmesindeki madde gereği Haziran'dan itibaren 45.5 milyon euro bonservis getiren oyuncuyu kulübüne sormadan alma imkanına kavuşacak. Held ise bu gerçeğe rağmen Draxler'i kulüpte tutacağına inanıyor.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Arsenal İstedi Ama Satmadık' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement