Aysal Madrid Dönüşü Konuştu! - Son Dakika
Spor

Aysal Madrid Dönüşü Konuştu!

Aysal Madrid Dönüşü Konuştu!

Madrid şehrinden dönüşünün ardından Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

17.06.2011 02:00

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Forlan, Reyes ve Ujfalusi transferleri için gitti Madrid şehrinden dönüşünün ardından Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Ünal Aysal yaptığı açıklamada, "Normal, standart bir transfer çalışması yapıyoruz Müsbet bir çalışmamız var. Bu kadar kolay ve birdenbire sonuçlanmış bir şey yok. Bunun zaman alacak şeyleri var kontratları falan. Görüşmelerimiz sürüyor. Bu çalışma zaman alacak. Önümüzdeki 3 gün çalışmalarımız sürecek. Önce kulüp ile görüştük sonra da oyuncular ile. Başka çalışmalarımız da var" şeklinde konuştu.

Forlan'dan ziyade, diğer iki oyuncunun Galatasaray'a gelmeyi istediğinin söylenmesi üzerine Aysal, "Galatasaray'da oynamak için bütün oyuncular çok istekliler. Buradaki mesele arada aracılar var, kulüpler var oyuncular var. Bunların hepsinin menfaatlerinin gerçekleştirilmesi gerekiyor. Bunun için çalışmalarımız sürüyor" ifadelerini kullandı.

Oyuncuların sözleşme süresi ile ilgili olarak ise Aysal, "Kimi 3, kimi 4 kimi de 2+1 yıllık sözleşme yapmak istiyor" dedi.

Inter'de forma giyen Arjantinli Esteban Cambiasso iddiasıyla ilgili olarak Aysal, "Cambiasso ile ilgili bir girişimimiz yok. Kaleci arayışları devam ediyor. Galatasaray'da herkes oynamak istiyor. Transfer çalışmalarında herkesi mutlu edecek bir formülün bulunması gerekiyor" diye konuştu.

Diego Forlan, Jose Antonio Reyes ve Tomas Ujfalusi'nin maliyetlerinin 35 milyon avro olacağı iddiları hakkında ise Ünal Aysal, "Maliyet hesaplarken kaç senelik alcakları hesaba kattığınız ya da katmadığınıza bakmanız lazım. Ben o tür bir hesap yapmadım. Galatasaray taraftarının içi çok ferah olsun. Bu sene onlara çok iyi bir takım kazandıracağız. Transferlerin kampın başlayacağı tarihe yetişmesi için çalışıyoruz. Oyuncularla ilgili görüşmeleri arkadaşlar yapıyor. Kulüp başkanı olarak benim öyle bir görüşme yapmamı beklemiyorsunuz değil mi?" diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Aysal Madrid Dönüşü Konuştu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement