Aziz Yıldırım'ın Gözyaşları Sel Oldu - Son Dakika
Spor

Aziz Yıldırım'ın Gözyaşları Sel Oldu

Aziz Yıldırım\'ın Gözyaşları Sel Oldu

Fenerbahçe Kulübü'nün eski oyuncusu ve Genel Müdürü Serkan Acar'ın cenazesinde Aziz Yıldırım gözyaşlarına hakim olamadı.

19.04.2013 14:47  Güncelleme: 14:55

Dün hayatını kaybeden Fenerbahçe Kulübü'nün eski oyuncusu ve Genel Müdürü Serkan Acar'ın naaşı kulüp binasına getirildiğinde duygu dolu anlar yaşanırken Aziz Yıldırım gözyaşlarını tutamadı.

Acar'ın cenazesi evinden alınarak uzun yıllar görev yaptığı kulüp binasına getirildi. Cenaze aracını, kulüp girişinde Başkan Aziz Yıldırım, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, Yönetim Kurulu Üyeleri ve tüm mesai arkadaşları karşıladı.

Milliyet'in haberine göre, bu ilk törende Acar Ailesi'nin fertleri ve yakınları da hazır bulundu. Cenazenin başında kısa bir konuşma yapan Genel Sekreter Talat Yılmaz, herkesten helallik istedi; hazır bulunanlar hep bir ağızdan helallik verdi. Duygusal anların yaşandığı bu ilk törenin ardından cenazede Aziz Yıldırım gözyaşlarına hakim olmadı. Acar'ın naaşı daha sonra törenin yapılacağı Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'ni götürüldü.

Merhum Serkan Acar, çimleri üzerinde futbol oynadığı Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde saat 14.30'da başlayacak ikinci törenin ardından, Ataşehir Mimarsinan Camii'nde ikindi namazını takiben kılınacak cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Aziz Yıldırım'ın Gözyaşları Sel Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement