Aziz Yıldırım Transfer İçin Düğmeye Bastı - Son Dakika
Spor

Aziz Yıldırım Transfer İçin Düğmeye Bastı

Aziz Yıldırım Transfer İçin Düğmeye Bastı

Aziz Yıldırım, son Yüksek Divan Kurul toplantısında, "Mayıs ayında transferleri bitireceğiz" müjdesini vermişti.

10.05.2017 20:50

Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmesi...

Yönetim, bu sözü gerçeğe dönüştürmek için dört koldan harekete geçti.

Taison - Tek sorun Lazio

Brezilyalı yıldızın sözleşmesi yıl sonunda bitecek.Fenerbahçe, Shakhtar'a iyi niyet göstergesi olarak, "Sizden 5 milyon Euro'ya kiralayalım, oyuncuyla uzun süreli sözleşme yapalım" teklifini sunmuştu. Ukrayna ekibi bunu kabul etti. Ancak sonradan Lazio da devreye girdi.İtalyan ekibi Shakhtar'a daha yüksek teklif yapabilir ancak Kanarya da Taison'a daha yüksek bir maaş önerecek.

Sobol - İmza atmaya hazır

Sol bek için yönetimin alternatifi Eduard Sobol. Ukraynalı oyuncunun adı ocak ayında Beşiktaş ile de anılmıştı.Fenerbahçe, 22 yaşındaki oyuncu ile her konuda anlaşmaya vardı.Shakhtar ile yapılan görüşmelerde de büyük ilerleme kaydedildi.Sarı-Lacivertliler eğer Clichy konusunda pürüz yaşarsa, Sobol'a yönelecek ve genç yıldızın işini bitirecek.

Clichy - Sol bekte ilk tercih

Aykut Kocaman'ın yönetime Fransız yıldızın ismini verdiği öne sürülmüştü.Gael Clichy, geçtiğimiz sezon da Fenerbahçe'nin gündemine gelmişti. 31 yaşındaki oyuncunun Manchester City ile olan sözleşmesi sona eriyor.City, onun yerine Juventus'un yıldızı Alex Sandro'yu transfer etmek için büyük aşama kaydetti.Sarı-Lacivertliler, bonservis bedeli ödenmeyecek olan Cilchy'ye 3 yıllık bir kontrat teklif edecek.

Ospina - Arsenal'e teklif gidiyor

Fenerbahçe Yönetimi, David Ospina ile yaptığı görüşmede 4 yıl için el sıkışmıştı.Kolombiyalı file bekçisinin kulübü Arsenal'le de temas kurulmuş ancak anlaşma sağlanamamıştı.Yönetim, İngiltere'ye çıkarma yaparak Kırmızı-Beyazlı yetkililerle yüz yüze görüşecek.Fenerbahçe'nin 3.5 milyon Euro'luk teklif sunması bekleniyor. Ospina ile anlaşma sağlanmış olması, Sarı-Lacivertliler'in en önemli kozu.

Andriy Yarmolenko - Tüm şartlar zorlanacak

Küçülmeye gidecek olan Dinamo Kiev'de takımın en önemli yıldızıyla da yolların ayrılması bekleniyor.Ancak Yarmolenko'nun hem talibi çok, hem de piyasa değeri 20 milyon Euro civarında.Bu nedenle 27 yaşındaki yıldızın transferi kolay değil.Yönetim, yüksek bir kiralama bedeliyle Dinamo Kiev'i ikna etmek için tüm şartları zorlamaya kararlı.

Kaynak: Fanatık

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Aziz Yıldırım Transfer İçin Düğmeye Bastı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement