Aziz Yıldırım Zor Sakinleştirildi - Son Dakika
Spor

Aziz Yıldırım Zor Sakinleştirildi

Aziz Yıldırım Zor Sakinleştirildi

Tahliye bekleyen ancak ret kararıyla şoke olan Aziz Yıldırım'ı Beşiktaş Asbaşkanı'nın teselli ettiği ortaya çıktı.

13.12.2011 02:14  Güncelleme: 10:00

Tutuklu 31 sanıktan 8'i mahkeme tarafından oy birliği ile dün tahliye edilirken, dün cezaevinden çıkmayı bekleyen isimler ret kararıyla büyük şok yaşadı. Bu isimlerin başında ise kuşkusuz ilk sırada F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım geliyor.

İddianamenin 2 numaralı şüphelisi olan Yıldırım da dün tahliye bekleyenler arasındaydı. Ancak 'örgüt suçlaması' olmasa çıkmasına kesin gözle bakılırken, tahliye edilmeyen Aziz Yıldırım'ı Serdal Adalı'nın sakinleştirdiği ifade edildi.

TAYFUR HAVUTÇU AZİZ YILDIRIM'A SARILIP AĞLADI

Cezaevinin T-1 koğuşundaki Serdal Adalı, Tayfur Havutçu, Ahmet Ateş, İbrahim Akın, İskender Alın, Korcan Çelikay, Ümit Karan ve Abdurrahman Yakut, tahliye kararının açıklanmasının ardından, revirde yatan Aziz Yıldırım ile T-2 koğuşunda kalan şike davasının diğer tutuklularını ziyaret etti. Havutçu, Yıldırım'a sarılıp ağlarken, "Başkanım, merak etmeyin. Adalet herkes için var. Bugün sıra bize geldi. Yarın sizde olacak" dedi. Adalı ve Ateş'in de Sivas spor Başkanı Mecnun Odyakmaz'a sarılarak, teselli ettiği ve bu arada ağladıkları öğrenildi. Hapishanede kalan tutuklular, tahliye olan 8 ismi alkışlarla yolcu etti.

SAMET GÜZEL VE HASAN ÇETİNKAYA MAÇI KAFEDE İZLEYİP KARAKOLDA İMZA ATTILAR

Şike iddianamesinde isimleri geçen Fenerbahçe Kulübü İdari Menajeri Hasan Çetinkaya ve kulüp tercümanı Samet Güzel spor sahalarına giriş yasağı nedeniyle Bursaspor-Fenerbahçe maçının öncesinde ve sonrasında Bursa'da polis merkezine gelerek imza attılar.

Şike soruşturması kapsamında spor sahalarında giriş yasaağı bulunan Fenerbahçe Kulübü İdari Menajeri Hasan Çetinkaya ve kulüp tercümanı Samet Güzel Fenerbahçe kafilesiyle otele geldiler. Maç saatinde Nilüfer Polis Merkezi'ne giden Çetinkaya ve Güzel burada imza attıktan sonra Fatih Sultan Mehmet Buları üzerindeki bir kafede maçı izleyip maç sonunda tekrar polis merkezine dönerek stada gitmediklerine dair imza attılar. Polis merkezi çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakan Hasan Çetinkaya, "Söyleyecek birşey yok. Görevimizi yaptık" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Aziz Yıldırım Zor Sakinleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement