Banvit Kötü Gidişe Dur Dedi - Son Dakika
Spor

Banvit Kötü Gidişe Dur Dedi

Banvit Kötü Gidişe Dur Dedi

Türkiye Basketbol Ligi’nin 19. haftasında Banvit deplasmanda Rönesans TED Ankara Kolejliler’i 79-80 ile geçerek kötü gidişe dur dedi.

14.02.2015 18:28

Ankara’da Rönesans TED Ankara Kolejliler’i son saniyelerdeki etkili oyunuyla 79-80 ile geçen Banvit üst üste aldığı üç yenilginin ardından kazanmayı başardı.

Oldukça dengeli geçen ilk yarıda iki tarafta karşılıklı sayılar buldu. İlk yarıyı Banvit sadec 38-40 ile önde geçmeyi başaran taraf olurken ev sahibi ekip üçüncü çeyrekle beraber hücumda ritmini tamamen oturttu. Özellikle pota altından sayılar bulan Rönesans TED Ankara son bölüme 60-57 önde giden taraf oldu. Son çeyreğin başında 8-0’lık bir seri yakalayan ev sahibi son bölüme kadar üstünlüğünü korusa da Rowland ve Mejia’nın son saniyelerdeki basketleri ile Banvit mücadeleden 79-80 galip ayrılmayı başardı.

Rönesans TED Ankara Kolejliler’de 21 sayı 5 ribaunt ile oynayan Aminu, 16 sayı 5 asist ile oynayan Clay Tucker ve 13 sayı 6 ribaunt ile oynayan Dexter Pittman’ın performansı yeterli olmadı.

Banvit’te 19 sayı 6 ribaunt ile oynayan Veremeenko, 16 sayı 4 ribaunt 3 asist ile oynayan Chuck Davis ve 10 sayı 5 ribaunt 6 asist ile oynayan Sammy Mejia galibiyette önemli rol oynadı.

Benzer haberler için Ajans Basketbol

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Banvit Kötü Gidişe Dur Dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement