Barcelona'nın Adaylarından Biri Drogba - Son Dakika
Spor

Barcelona'nın Adaylarından Biri Drogba

Barcelona\'nın Adaylarından Biri Drogba

Barcelona'ya klasik bir santrfor transfer etmek isteyen teknik patron Gerardo Martino'nun adaylarından birisi de Didier Drogba.

17.11.2013 14:35

Tito Vilanova'nın ardından takımın başına geçen ve Barcelona'nın alışılmış sistemini biraz daha gevşeten Gerardo Martino'nun sezon başından bu yana tecrübe olarak belli bir seviyeyi geride bırakmış ve ihtiyaç halinde kenardan gelerek takıma katkı yapacak, hava toplarında etkin bir santrfor istediği İspanyol basınında sık sık yerini alıyor. Barcelona'ya yakınlığıyla bilinen Sport gazetesinin iddiasına göre, özellikle 2006'da Henrik Larsson'un verdiği katkı gibi bir opsiyon isteyen Martino'nun hedeflerinden biri ise Didier Drogba.

İlk aday Klose

Arjantinli teknik adamın öncelikli adayı olarak sezon sonunda Lazio ile olan sözleşmesi sona erecek olan Miroslav Klose gösteriliyor. Yaklaşık bir aydır Barcelona ile adı geçen Klose'nin transferine yönetimin de sıcak baktığı belirtiyor. Klose'nin dışındaki bir diğer alternatif ise sezon sonunda Galatasaray ile olan sözleşmesi sona erecek olan Didier Drogba. Barcelona, aynı habere göre, Drogba'nın 35 yaşına gelmesine rağmen hem sezon sonu serbest kalacak olmasından hem de Drogba'nın 1-2 sene daha katkı verebilecek seviyede olmasından dolayı yıldız oyuncuyu alternatiflerden biri olarak görüyor.

Transfer devre arasında bitebilir

Listedeki son isim ise tıpkı diğer iki oyuncu gibi serbest kalacak olan Dimitar Berbatov. Ayrıca üç oyuncunun da sezon sonunda serbest kalacak olmasından dolayı Barcelona'nın devre arasında girişimlere başlayıp sezon sonunu beklemeden santrfor transferini yapabileceği de iddialar arasında yer alıyor.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Barcelona'nın Adaylarından Biri Drogba - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement