Barcelona, Rayo Vallecano'yu 6-0 Yendi - Son Dakika
Spor

Barcelona, Rayo Vallecano'yu 6-0 Yendi

La Liga'da evinde ağırladığı Rayo Vallecano'ya gol yağdıran Barcelona, liderlik koltuğunu Atletico Madrid'den geri aldı.

15.02.2014 22:57  Güncelleme: 11:14

İspanya La Liga 24. hafta mücadelesinde Rayo Vallecano'yu Camp Nou'da konuk eden Barcelona, sahadan 6-0 galip ayrıldı.

İLK YARI 2-0 BİTTİ

Maçın henüz 2. dakikasında Adriano ile öne geçen Katalan ekibi, 36'da Messi ile 2-0'ı yakaladı. İlk yarı da bu skorla tamamlandı.

53'te Alexis Sanchez ve 56'da Pedro'nun golleriyle farkı dörde çıkararak iyice rahatlayan Barcelona adına beşinci gol 68. dakikada Messi'den geldi.

PERDEYİ NEYMAR KAPATTI

Bir süredir sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Neymar, 62. dakikada Pedro'nun yerine oyuna dahil oldu. 89. dakikada fileleri havalandırarak maçın skorunu belirleyen Brezilyalı yıldız, yeşil sahalara golle dönmüş oldu.

MESSI'NİN SON 4 MAÇTA 7 GOLÜ VAR

Son dönemde eski formunu yakalamaya başlayan Messi ise, rakip fileleri iki kez havalandırarak son dört maçta yedinci golünü kaydetti.

Barcelona bu galibiyetle 60 puana ulaşarak zirveyi averajla Atletico Madrid'den devraldı. 20 puanda kalan Vallecano ise sondan ikinci basamakta yer alıyor.

Barcelona, Rayo Vallecano\'yu 6-0 Yendi
Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Barcelona, Rayo Vallecano'yu 6-0 Yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • sivridil: Ayiptir, rakibe saygi gerekir, 3 veya 4 gol yeterdi 1 2 Yanıtla
  • ilgar: ispanya ligin deki diğer takımlar barcadan korkuyor sert oynayamıyorlar adamlar güle oynaya gol atıyorlar her keze.yemin ederim bizim ligimiz de oynasalar her maçta 4 sakat 4 kırmızı kart:) neden şampiyonlar liginde böyle oynayamıyor barcelona? 0 0 Yanıtla
  • fethi cancn: İngiliz Alman ligi gibi İspanya liginden de zevk almıyorum. Takımlar çok dengesiz. Adeta futbolda da burjuva var. 0 0 Yanıtla

Advertisement