Başiktaş'a İki Aday - Son Dakika
Spor

Başiktaş'a İki Aday

Başiktaş\'a İki Aday

İtalyan ve İspanyol basınlarında Beşiktaş'ın iki oyuncuya teklif götürdüğü ve yarın imza attırmak istediği haberleri yer aldı.

02.02.2014 17:21

Ciani finalde olmayabilir

Hem İtalyan hem İspanyol basınında, Beşiktaş'ın birer oyuncuya teklif götürdüğü ve Pazartesi günü imza attırmak istediği haberleri yer aldı.

Il Corriere dello Sport'un haberine göre Beşiktaş, Lazio'nun Fransız savunma oyuncusu Ciani'yi renklerine katmak istiyor. 29 yaşındaki deneyimli savunma oyuncusunun adı ara transferde Premier League ekipleri Norwich ve Cardiff ile anılmış, ancak oyuncu Lazio'da kalmıştı.

Haberde Lazio başkanı Claudio Lotito'nun kiralamaya sıcak bakmadığı ve oyuncu için yalnızca satış opsiyonunu düşündüğü belirtildi. 2012'de Bordeaux'tan alınan Ciani, Lazio formasıyla 31 Serie A karşılaşmasına çıktı. 1 kez de Fransa Milli Takımı'nın formasını giyen stoperin de Lazio 11'inde yerini sağlamlaştıramadığı için ayrılmaya sıcak baktığı belirtildi.

Önder Özen'den transfer açıklaması

İkinci aday Valencia'dan

İspanya'da El Mundo Deportivo gazetesi ise Beşiktaş'ın, Portekiz Milli Takımı savunmasında da görev yapan  Valencia oyuncusu Ricardo Costa için Valencia'ya bir teklif götürdüğünü yazdı. Haberde bu teklifin satın alma değil sezon sonuna kadar kiralama olduğu ve Valencia kulübünün de teklifi kabul ettiği öne sürüldü.

Valencia'ya 2010'da Lille'den gelen Ricardo Costa İspanyol ekibinde 82 La Liga maçına çıktı ve 7 gol kaydetti. Portekiz Milli Takımı'nın 2014 Dünya Kupası elemelerinde oynadığı üç maçta forma giyip bir gol attı.

El Mundı Deportivo, transferin önündeki engelin Ricardo Costa'nın Valencia'dan ayrılmak istememesi olduğunu belirtti. Maddi kriz içindeki Valencia'nın savunmada sınırlı olan seçeneklerine karşın kirlama teklifini kabul ettiği ancak oyuncunun ayrılmak istemediğini Twitter üzerinden de takipçileriyle paylaştığı belirtilerek Valencia'nın oyuncuyu ikna çabası içinde olduğu aktarıldı.

Her iki haberde de Türkiye'de transferin 3 Şubat Pazartesi günü sona erdiği ve fazla zaman kalmadığı vurgulandı.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Başiktaş'a İki Aday - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement