Başkent'in Yeni Sezonda En Güçlü Şampiyonluk Adayı Halkbank - Son Dakika
Spor

Başkent'in Yeni Sezonda En Güçlü Şampiyonluk Adayı Halkbank

Başkent\'in Yeni Sezonda En Güçlü Şampiyonluk Adayı Halkbank

Aroma Erkekler Voleybol Birinci Lig'inde mücadele eden Halkbank yeni sezona iddialı giriyor.

11.10.2012 15:25

Aroma Erkekler Voleybol Birinci Lig'inde mücadele eden Halkbank yeni sezona iddialı giriyor. Halkbank Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Cebeci, "Şampiyonluğa susamış bir kulübüz, yeni sezonda şeytanın bacağını kıracağız" dedi.

Aroma Erkekler Voleybol Birinci Ligi takımlarından Halkbank, yeni sezon öncesinde Ankara'da görev yapan basın mensuplarıyla verilen yemekte bir araya geldi. Halkbank Genel Müdürlüğü binasında verilen yemeğe Halkbank Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Cebeci, Halkbank Kulübü Başkanı Selahattin Süleymanoğlu, teknik direktör Veselin Vukovic, teknik heyet ile sporcular katıldı.

Halkbank Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Cebeci yaptığı konuşmda, yeni sezonun tüm takımlara hayırlı olmasını dileyerek, "Halkbank Voleybol Kulübü 1983 yılında kurulmuş bir kulüp. Dolayısıyla o günden bu yana sosyal sorumluluklar içerisinde erkek voleybol alanında sürekli devam eden bir kulübüz. Bugüne kadar birçok kupalar aldık. Yönetim olarak göreve geldiğimiz günden bugüne yaklaşık 9 yıl geçti. 9 yılda bir CEV Kupası'nda üçüncülük aldık. Final gruplarında istediğimiz sonuçları alamıyoruz. Oyuncularımızdan isteğimiz, eforlarını en sona bırakarak özellikle şampiyon olma hakkını mutlaka bize sağlamalarını istiyoruz. Şampiyonluğa susamış bir kulübüz. Kendilerini sürekli geleceğe ve sonuca hazırlamaları bizim için çok önemli" dedi.

Halkbank personeline 'bu benim takımım' şeklinde aidiyet duygusu aşılamak istediklerine dikkat çeken Cebeci, "Benim takımım başarılı oldu derdirtmek ve takımı sevdirmek önemli. Salon sporu olan voleybol çok nezih bir spor ancak zaman zaman istenmeyen olaylar yaşanıyor ama olmamasını temenni ederiz. Bay, bayan, çoluk çocuk herkes gelip maçları izleyebiliyor. Ben de aile olarak eşim ve ben sürekli maçlara gelip, sporcularımızı izleyeceğiz. Sürekli yanınızda olacağımızı bilmenizi istiyorum. Hem teknik heyetimize hem de oyuncularımıza yeni sezonda başarılar diliyorum. İnşallah şeytanın bacağını kıracağız" ifadelerini kullandı.

HALKBANK'TAN, BAYAN VOLEYBOLA ATILIMI

Aroma Bayanlar 2. Lig B Grubunda mücadele eden Gazi Üniversitesi Bayan Voleybol Takımı ile bir üst lige çıkmayı hedeflediklerini açıklayan Cebeci, "Gazi Üniversitesi Kız Voleybol Takımı'yla henüz bir protokol yapılmadı. Bazı maddelerimiz eksik, onları da tamamlarsak, kız voleybolunda da başarılı olmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Diğer taraftan, Türkiye Voleybol Federasyonu'nun yeni yönetimine görevinde başarılar dileyen Cebeci, voleybol camiası hayırlı olmasını diledi.

Aroma Erkekler Voleybol Birinci Ligi'nde 2012-2013 sezonunun ilk maçı 13 Ekim Cumartesi günü saat: 17.30'da Ankara'nın iki önemli takımı Halkbank ile Maliye Milli Piyango arasında yapılacak. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Başkent'in Yeni Sezonda En Güçlü Şampiyonluk Adayı Halkbank - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement