Batmanda 'Bilardo' Toplantısı - Son Dakika
Spor

Batmanda 'Bilardo' Toplantısı

Batmanda \'Bilardo\' Toplantısı

Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü, Değerlendirme ve Bilgilendirme Toplantısı İl Tertip Komitesi'nce şube müdürü Burak Eren Başkanlığında Kültür Merkezi'nde gerçekleşti.

20.10.2014 08:44

Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü'nün 2014-2015 Okul sporları Değerlendirme ve Bilgilendirme Toplantısı İl Tertip Komitesi'nce şube müdürü Burak Eren Başkanlığında Kültür Merkezi'nde gerçekleşti.

Batman'da ki okulların tüm beden eğitimi öğretmelerinin iştirak ettiği toplantıya, Batman Bilardo İl Temsilcisi A.Kerim Karaer'de bilardonun tanıtımı ve sevdirilmesi adına bir sunum yapmak üzere katıldı.

Gelenekçi bilardo algısını değiştirmek için kolları sıvayan Bilardo İl Temsilcisi A.Kerim Karaer bilardo sunumu gerçekleştirdi.

Karaer, "Spor branşlarının detaylarının ve kurallarının konuşulduğu bu toplantıda, benim, dünya da trendi hızla yükselen bilardo sporunu tanıtmak için anlatmam bu sporun ne kadar öksüz olduğunun en bariz göstergesidir. Gerekli ilgiyi bulamamanın temelinde, geçmişten kalan eski bilardo ortamının algısı önemli rol oynamaktadır. Doğal olarak bu algıya sahip yetişkinler, belli bir olgunluğa geldiklerinden bu tesislere gitmeyi rafa kaldırdıkları için, kardeşlerinin ya da çocuklarının hijyen ve nezih olmayan tesislerde bulunmalarını istememelerindendir. Diğer bir yanlış algı da okul derslerine yoğunlaşamayacaklarıdır. Bilardo, diğer spor branşlarına nazaran zihinsel egzersize ek olarak daha fazla sayısal bilime ve sosyo-psikolojik yapıya pozitif katkı yaptığı kabul görmüştür. Hal bu ki Batman bilardo salonları çıtayı yükseltmek adına hızlı bir değişim ve gelişim içindedirler. Bayanlarında rahat oynayabilecekleri mekanların olduğu Batman da, İl Temsilciliği olarak bu gelenekçi algıyı yıkma hedefindeyiz. Her fırsatta bilardo sporunu anlatmaya ve sevdirmeye yol arayacağız" dedi.

Karaer, bilardonun sadece bir oyundan ibaret olmadığını belirtti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Batmanda 'Bilardo' Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement