Karşıyaka Voleybol'un Yeni Antrenörü Belli Oldu - Son Dakika
Spor

Karşıyaka Voleybol'un Yeni Antrenörü Belli Oldu

Karşıyaka Voleybol\'un Yeni Antrenörü Belli Oldu

Karşıyaka Spor Kulübü yönetimi, Bayanlar Voleybol 2.Lig'de mücadele edecek olan Karşıyaka Voleybol takımının başına genç antrenör Alper Erdoğuş'u getirdi.

23.07.2013 10:10  Güncelleme: 10:26

Karşıyaka Spor Kulübü yönetimi, Bayanlar Voleybol 2. Lig'de mücadele edecek olan Karşıyaka Voleybol takımının başına genç antrenör Alper Erdoğuş'u getirdi.

Karşıyaka Voleybol takımının başına geçen Alper Erdoğuş, ilk kez bir kulüpte başantrenör olarak görev yapacak.

İstanbul doğumlu olan 34 yaşındaki Erdoğuş, Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu'ndan mezun oldu. Altınyurt ve Üsküdar Belediyesi Kulüplerinde aktif olarak voleybol oynayan Erdoğuş, dört yıl Altınyurt'da, bir yıl ise Galatasaray'da antrenör olarak görev yaptı. 2001-2003 yıllarında Eczacıbaşı Yıldız Takımı, 2003-2010 yıllan arasında ise Eczacıbaşı Bayan A Takımı yardımcı antrenörlüğünü yapan Alper Erdoğuş'un milli takım tecrübesi de bulunuyor. Yeşilyurt takımında altyapı sorumlusu olarak görev de yapan genç çalıştırıcı son olarak Milli Takım Başantrenörü Marco Motta'nın yardımcılığını yapıyordu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Karşıyaka Voleybol'un Yeni Antrenörü Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement