Begovic 5 Hafta Yok - Son Dakika
Spor

Begovic 5 Hafta Yok

Begovic 5 Hafta Yok

Stoke City’nin kalecisi Asmir Begovic, elindeki sakatlıktan ötürü en az 5 hafta sahalardan uzak kalacak.

27.12.2013 16:36

Boşnak kaleci, idmanda yaşadığı sorundan ötürü Newcastle United deplasmanında 5-1 kaybettikleri maçta forma giyememişti. Tetkik sonuçlarına göre parmağında kırık tespit edilen 26 yaşındaki futbolcunun 1 ayı aşkın süre sahalarda uzak kalması bekleniyor.

Begovic'ten meslektaşına saygı

Bu süreçte, tıpkı Newcastle karşısında olduğu gibi eldivenleri Thomas Sorensen devralacak. 37 yaşındaki tecrübeli kaleci, 2008'den bu yana kadrosunda yer aldığı Stoke City'deki yerini Begovic'e kaptırmıştı. Ayrıca takımın üçüncü kalecisi, İngiltere Milli Takımı'nda da forma giyen ve 2012 Londra Olimpiyatları'nda Büyük Britanya'nın kalesini koruyan 20 yaşındaki Jack Butland. Bu sezon çeşitli mevkilerde eksik kalan ve skor elde etmekte sorun yaşayan menajer Mark Hughes, Begovic'in yokluğuna karşın kalede sorun yaşamayacak gibi görünüyor.

Sezon sonunda Bosna-Hersek Milli Takımı ile Brezilya'ya gidecek olan Asmir Begovic, bu sezon bir de gol atmıştı. Southampton'ı ağırladıkları maçın henüz 13. saniyesinde kendisine atılan geri pasa yaptığı vuruş, rüzgarın etkisiyle hızlanıp yön değiştirerek rakip kaleye girmişti.

Topladığı 21 puanla 10. sırada yer alan Stoke City, hafta sonu Tottenham Hotspur'le deplasmanda oynayacak.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Begovic 5 Hafta Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement