Beşiktaş, Fiorentina ile Anlaşırsa Gomez Formayı Giyecek - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Fiorentina ile Anlaşırsa Gomez Formayı Giyecek

Beşiktaş, Fiorentina ile Anlaşırsa Gomez Formayı Giyecek

Beşiktaş, Fiorentina'da forma giyen Gomez'le yıllık 4 milyon Euro'ya anlaştı. Mor Menekşeler, bonservis ücretini 5.5 milyon Euro'ya indirirse Alman yıldız Beşiktaşlı olacak.

16.07.2015 17:11  Güncelleme: 17:54

Demba Ba'nın yerini doldurmak için yoğun bir şekilde forvet arayan Beşiktaş, her konuda anlaştığı Mario Gomez transferinde Fiorentina'yı ikna etmek için uğraşıyor. Siyah beyazlılar 9 milyon Euro'luk bonservisi 5.5 milyon Euro'ya düşürmeye çalışıyor.

FIORENTINA'YA 5.5, GOMEZ'E 4 MİLYON EURO

Beşiktaş, birçok konuda anlaştığı Alman golcü Mario Gomez için kulübü Fiorentina'yı bonserviste indirim yapması için iknaya çalışıyor. Siyah beyazlı yönetim, 30 yaşındaki Panzer için 9 milyon Euro isteyen İtalyan kulübü ile kıran kırana bir pazarlık yürütüyor. İtalyanlar, Bayern Münih'ten 28 milyon Euro'ya aldığı ve sakatlıklar nedeniyle pek verim alamadığı oyuncudan ettiği zararı minimuma indirmeye çalışırken Beşiktaş da rakamı 5.5 milyon Euro'ya çekmenin uğraşını veriyor. Fiorentina ikna edilir edilmez oyuncu İstanbul'a gelerek imzayı atacak. Mario Gomez'e ise siyah beyazlı yönetim yıllık 4 milyon Euro verecek.

TARAFTARLAR ALMAN'A ONAY VERDİ!

Siyah beyazlıların basın sözcüsü Metin Albayrak, İtalyan kulübü ile bonservis konusunda anlaşma sağlanaması halinde kiralama formülünü de ortaya koyacaklarını söyledi. Albayrak, "Mario Gomez'i istiyoruz, menajeri ile temas kurduk ve hafta sonuna kadar bir cevap alacağız. Gomez'i nasıl alacağımızı da değerlendiriyoruz. Kiralık veya başka bir formülle almak istiyoruz." dedi. Alman golcünün transfer edileceğine dair haberlerin çıkmasından sonra özellikle sosyal medyada taraftarlar heyecanlandı. N'Doye transferine karşı çıkan siyah beyazlı taraftarların Gomez'e sıcak baktıkları görüldü.

Son Dakika Spor Beşiktaş, Fiorentina ile Anlaşırsa Gomez Formayı Giyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Bjkli: Gomez VP . den ve pods.dende iyidir.keşke gelse göreceksiniz bak 6 0 Yanıtla
  • lol: Dikkat edin, bu adam maçlarda toptan çok saçlarıyla uğraşıyor! HAHAHAHA 1 4 Yanıtla
  • Bjk: Bu ne ya yine emekli futbolcu cennetine döndük 0 4 Yanıtla
  • Kartalucusu: Hergün beklemekten agac olduk.Insallah Bayram hediyesi olur.Tolgyin sakatligindan dolayi yeni bi tecrübeli isme ihtiyac var.Insallah orayada bi dev transfer iyi olur.(Bomba). 4 0 Yanıtla
  • 1903: Hergün aynı haber yaaa. Anlasmadan yazmayın arkadaşım... 2 1 Yanıtla
  • yorgun: Insaallah hadi bakalim 2 0 Yanıtla

Advertisement