Beşiktaş-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Beşiktaş-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Maçının Ardından

Beşiktaş-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Maçının Ardından

Beşiktaş'ın Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 2-1 yenerek Ziraat Türkiye Kupası'nda 4.tura çıkmasının ardından Siyah-beyazlı Kulübün Basın Sözcüsü Mete Düren, tribünlerdeki bayan taraftarlara teşekkür etti.

12.01.2012 00:53

Beşiktaş'ın Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 2-1 yenerek Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. tura çıkmasının ardından Siyah-beyazlı Kulübün Basın Sözcüsü Mete Düren, tribünlerdeki bayan taraftarlara teşekkür ederken, Quaresma'nın tedavisinde yanlışlık olmadığını, yeni stat projesiyle ilgili olarak kulüp başkanı Yıldırım Demirören'in gerekli açıklamayı yapacağı söyledi.

Kupada yollarına devam ettiklerini söyleyen Mete Düren, "Gol yedikten sonra maç biraz sıkıntıya girdi ama öncelikle maça gelen bayan taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu soğuk günde bizleri yalnız bırakmadılar. Taraftarlarımızın çok daha duyarlı olması lazım. Mutlaka birkaç tane kontrolünü kaybeden kötü tezahüratta ısrar eden kişi olacaktır ama etrafının buna mani olması lazım. Bir daha böyle bir gece yaşamak istemiyoruz" dedi.

"QUARESMA'NIN TEDAVİSİNDE YANLIŞLIK YOK"

Düren, Quaresma'nın sakatlığı ile ilgili bir soru üzerine, "Quaresma tedavisinde yanlışlık yok. Portekiz milli takımının fizyoterapistleri tarafından tedavi ediliyor. Kendisi ile temas halindeyiz. 4 haftalık tedavi sürecinin ardından 1 haftalık yüklemesi olması gerekiyor. Onu burada veya orada yapması gerekiyordu. Portekiz'de buna devam ediyor. Bittiği zaman tam hazır olarak gelecek. Normalde 6 haftada bitmesi gerekiyor. Daha 2 haftamız var" diye konuştu.

"STAT PROJESİ İLE İLGİLİ GEREKLİ AÇIKLAMALAYI BAŞKANIMIZ YAPACAK"

Yeni stat projesi konusunda çeşitli spekülasyonların yapıldığının altını çizen Mete Düren, "Bu konuda çok spekülasyon var. Bazı sözler söylenmediği halde söylenmiş gibi yazılıyor ya da söyleniyor. Bu konuda başkanımızın yürüttüğü bir proje var. Bir süre daha sabırlı olun. Başkanımız zamanı gelince gerekli açıklamayı yapacaktır. Bu konuda inatlaşma olamaz. Mutlaka ki yetkili mercilerle gerekli görüşmeler yapılacak. Bu kurulların izni olmadan herhangi bir işlem yapılamaz" şeklinde konuştu.

"BURSASPOR MAÇI ZİRVEDEN KOPMAMAK İÇİN ÖNEMLİ"

Bursaspor maçının kendileri açısından önemli olduğunu söyleyen Mete Düren, "Zirveden kopmamak için önümüzdeki Bursaspor maçını kazanmamız lazım. Bu günde kısmen as oyuncularımız dinlendi. Pazar gününe takımımız tam olarak hazırlanacaktır" deid.

"ALMEİDA İÇİN GELEN BİR TEKLİF YOK"

Almeida'nın transfer durumu ile ilgili bir soruya da Düren, "Biliyorsunuz Almeida fona devredildi. Bununla ilgili bir teklif geldiği zaman hem bizim hem de fon tarafından değerlendirilebilir. Şu anda öyle bir teklif yok. Daha Bebe gelecek kendisinin gelmesi Beşiktaş'a forvet anlamında çok şey katacaktır. Taraftarımız daha kendisini tanımadı. Kendisi çok değerli bir oyuncu" ifadelerini kullandı.

Mete Düren, Bursaspor taraftarının maça gelmeyeceğini ifade ederek, "Gelmedikleri için oradaki o boşluğu doldurmak için birtakım çalışmalarımız var onunla ilgili hafta içinde bunun duyurusunu yapacağız" dedi.

- İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Beşiktaş-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement