Beşiktaş'ın 5-0 mağlubiyeti Club Brugge teknik direktörünü şaşırttı - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ın 5-0 mağlubiyeti Club Brugge teknik direktörünü şaşırttı

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu'nun 5. haftasında Beşiktaş'ı 5-0 mağlup eden Club Brugge teknik direktörü Ronny Deila, siyah-beyazlıların grupta 1 puanda kalmasının kendileri için sürpriz olduğunu söyledi. Deila, maçın ardından yaptığı açıklamada, Beşiktaş'ın favori olduğunu ve 1 puan almasının kendisini şaşırttığını belirtti. Ayrıca, Tiago ve Michal Skoras'ın performansından da memnun olduğunu ifade etti.

30.11.2023 23:49

SPOR Ronny Deila Beşiktaş grubun favorisiydi ama 1 puan almaları sürpriz oldu

Olgucan KALKAN ? Ali DANAŞ İSTANBUL,(DHA)- UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu 5'inci maçında Beşiktaş sahasında Club Brugge'a 5-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Club Brugge Teknik Direktörü Ronny Deila açıklamalarda bulundu.

Sonuçtan dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Ronny Deila, 'Oldukça mutluyum. İlk 15 dakikada skoru 2-0 yaptık. Sonra biraz düştük ama ikinci yarının başında baskı yaparak kontrolü bulduk ve Beşiktaş'a şans vermedik. Bizim için büyük bir galibiyet oldu. Beşiktaş grubun favorisiydi ama 1 puan almaları sürpriz oldu, beni de şaşırttı. İlk maçta da oldukça iyi oynadık. Orada da kazanabilirdik. Bugün hak ettiğimiz bir maçı kazandık. İki maça baktığımızda sonuçtan memnunum' ifadelerini kullandı.

Beşiktaş\'ın 5-0 mağlubiyeti Club Brugge teknik direktörünü şaşırttı
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Beşiktaş'ın 5-0 mağlubiyeti Club Brugge teknik direktörünü şaşırttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement