Beşiktaş Karabük'ü Konuk Ediyor - Son Dakika
Spor

Beşiktaş Karabük'ü Konuk Ediyor

Beşiktaş Karabük\'ü Konuk Ediyor

Zirve yarışındaki iddiasını sürdürmek isteyen Beşiktaş, sahasında Karabükspor ile karşı karşıya geliyor.

03.11.2013 08:44

MUHTEMEL DİZİLİŞ

TOLGA

SERDAR - ESCUDE - ERSAN - RAMON

OLCAY - FERNANDES - VELİ - GÖKHAN

OĞUZHAN

ALMEIDA

-----------------------------------------------------------------------------------------------

LUA LUA - AKPALA - İLHAN

ERKAN - SOW - HAKAN - İSHAK

UĞUR - ERDEM - MABIALA

WATERMAN

BEŞİKTAŞ

KARABÜKSPOR

İki haftadır yaşadığı sakatlık nedeniyle Slaven Bilic savunmada istediği kurguyu oluşturamazken, Sivok'un takımla çalışması teknik heyetin elini rahatlattı. Son iki karşılaşmada forma giyemeyen deneyimli oyuncunun sakatlığı geçerken, bu maçta takımdaki yerini alabileceği kaydedildi. İki gün önce yapılan taktik çalışma sırasında sol ayağında ağrı bulunan ve dünkü antrenmanda takımla çalışan Hugo Almeida ile dünkü çalışmayı yarıda bırakan Gökhan Süzen'in de Karabük maçında oynayabilecek. Bunun yanı sıra, sakatlıkları süren Muhammed Demirci, Necip Uysal ile grip olan ve boğaz enfeksiyonu geçiren Ömer Şişmanoğlu ile belinde ağrısı olan Pedro Franco'nun Kardemir Karabükspor maçında oynamasının zor olduğu bildirildi.

Karabükspor'da son idmanda takımdan ayrı çalışan Mabiala'nın Beşiktaş ile oynanacak maç saatine kadar hazır hale gelmesi bekleniyor.

Bununla beraber sakatlığı devam eden Eren Güngör, takımdaki yerini alamayacak.

CEZALI - Yok

CEZALI - Yok

SAKAT - Ömer Şişmanoğlu, Necip Uysal, Pedro Franco, Muhammed Demirci

SAKAT - Eren Güngör

UZMANINDAN SKOR TAHMİNİ İÇİN TIKLAYIN!

TIKLA: BU OYUNCULARA DİKKAT!

İKİ TAKIMIN ÖNCEKİ MAÇLARI

SON 5 MAÇ

TAKIM HABERLERİ

MAÇ ÖNCESİ BİLGİLERİ

Beşiktaş ile Kardemir Karabükspor, lig tarihinde 13. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 12 lig maçından 7'sini Beşiktaş, 1'ini Kardemir Karabükspor kazandı, 4 maç da berabere sonuçlandı. Beşiktaş'ın toplam 26 golüne, Kardemir Karabükspor 10 golle cevap verdi.

Geçen sezonki lig maçlarında Beşiktaş, Karabük'te 3-0 galip geldi, İstanbul'daki müsabaka 2-2 bitti.

İki takım, maçın oynanacağı İstanbul'da daha önce 6 lig maçında karşılaştı. Beşiktaş, evsahibi olduğu maçlardan 3'ünü kazandı, 3'ünde berabere kaldı, rakibine yenilmedi. İstanbul'da Beşiktaş 10, Kardemir Karabükspor ise 5 gol attı.

Kardemir Karabükspor, ligde Beşiktaş'ı 10 maçtır yenemiyor. Siyah-beyazlı takım karşısında ligdeki tek galibiyetini 1993-94 sezonunda, rekabetteki 2. randevuda alan Kardemir Karabükspor, daha sonraki 10 maçta galip gelemedi. Beşiktaş, Kardemir Karabükspor ile yaptığı son 10 lig maçından 6'sını kazandı, 4'ünde berabere kaldı, rakibine mağlup olmadı.

Beşiktaş ile Kardemir Karabükspor arasında yapılan lig maçlarından hiçbiri golsüz bitmedi. İki takım arasında geride kalan 12 maçta 0-0'lık sonuca rastlanmazken, Beşiktaş rakibi karşısında en farklı skorlu galibiyeti 5-0'la aldı. Beşiktaş, rakibine 12 maçın tamamında en az bir gol atarken, Kardemir Karabükspor ise 4 kez gol yollarında suskun kaldı. Bu arada, iki takım arasında geride kalan 12 maçta sporseverler toplam 36 gol izlerken, maç başına gol ortalaması 3 oldu.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Beşiktaş Karabük'ü Konuk Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement