Beşiktaş, Malezya'daki Turnuvadan İhraç Edildi - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Malezya'daki Turnuvadan İhraç Edildi

Beşiktaş U21 Takımı'nın hocası Yasin Sülün, Malezya'da takımını sahadan çekince Siyah-Beyazlılar turnuvadan ihraç edildi.

27.05.2016 12:22

Beşiktaş U21 takımı Malezya'da düzenlenen Frenz International Cup turnavasına katıldı. Siyah-beyazlılar, Johor Bahru kentinde düzenlenen organizasyonda ilk maçını 25 Mayıs'ta Brezilya'nın Internacional takımı ile yapıyordu.

Mücadelenin 20. dakikasında skor 1-1'ken maçın gözlemcisi, Yasin Sülün'ü rakip takımın formasıyla aynı renkte tişört giydiği için üzerine bir yelek giymesi yönünde uyardı. Sülün ise buna karşı çıktı.

TAKIMINI SAHADAN ÇEKTİ

Daha sonra maçın hakemi gelip aynı uyarıyı yaparken Yasin Hoca yelek giymeyi ısrarla reddetti. Hakem de bu konuda uyarılarını sürdürünce Sülün, takımı sahadan çekti. Bu duruma rakip takım teknik heyeti de hiçbir anlam veremedi.

HÜKMEN MAĞLUP SAYILDI

Hakemler, Beşiktaş'a soyunma odasından dönüp maça devam etmesi için 30 dakika süre verirken Yasin Sülün oyuncularını sahaya çıkarmadı. Bunun üzerine Beşiktaş 3-0 hükmen mağlup sayıldı ve turnuvadan diskalifiye edildi.

(Vatan)

Beşiktaş, Malezya\'daki Turnuvadan İhraç Edildi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Beşiktaş, Malezya'daki Turnuvadan İhraç Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • L54: Ulan hayvan herif giysen ne olacak yazik degilmi belki ordaki oyuncular kendilerini gosterecekti turnuvada ne hayellerle gittiler 18 0 Yanıtla
  • gargara: yelek önemli yaw, sakın giyme hoca :) 8 0 Yanıtla
  • bordo bereli: Ulan dunyanın neresinde gorulmus hoicaya yelek gydirmek afferin yasine en guzel hareketi yapmis 0 0 Yanıtla

Advertisement