Beşiktaş, Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kaldı - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kaldı

Süper Lig'in 5. haftasında Beşiktaş, evinde ağırladığı Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kaldı. Başakşehir'in öne geçmesi sonrası taraftarlar, Teknik Direktör Abdullah Avcı ve Başkan Fikret Orman'ı istifaya davet ederken, sahneye Burak Yılmaz çıktı. Milli oyuncu 84'te attığı golle siyah-beyazlı takıma 1 puanı kazandırdı.

23.09.2019 19:04  Güncelleme: 22:08

Süper Lig'in 5. haftasında Beşiktaş, sahasında Medipol Başakşehir'i konuk etti. Suat Arslanboğa'nın yönettiği mücadele 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Medipol Başakşehir'in golünü 54. dakikada Crivelli kaydederken, siyah-beyazlı takıma 1 puanı getiren golü 84. dakikada penaltıdan Burak Yılmaz kaydetti.

BEŞİKTAŞ HAFTAYA TRABZONSPOR İLE KARŞILAŞACAK

Bu sonuçla iki takımda puanını 5'e çıkardı. Beşiktaş önümüzdeki hafta Trabzonspor'a konuk olacak. Medipol Başakşehir ise sahasında Çaykur Rizespor ile karşılaşacak.

Beşiktaş, Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kaldı

FİKRET ORMAN'I İSTİFAYA DAVET ETTİLER

Siyah-beyazlı tribünler, Başakşehir'in 54. dakikada gelen golünün ardından toplu halde 'İstifa' diye tempo tuttu. Beşiktaşlı taraftarlar ayrıca Başkan Fikret Orman'ı hedef alarak 'Fikret gol gol gol' tezahüratı da yaptı.

Beşiktaş, Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kaldı

STOPERDE GÖKHAN VE NECİP OYNADI

Beşiktaş'ta ceza ve sakatlıkları olan stoperlerin yokluğunda, Medipol Başakşehir maçında savunmanın ortasında Gökhan Gönül ve Necip Uysal görev yaptı. Teknik direktör Abdullah Avcı, cezalı olan Vida ile sakatlıkları bulunan Ruiz ve Enzo Roco'nun yokluğunda stoperde Gökhan Gönül ve Necip Uysal'ı sahaya sürdü.

Beşiktaş, Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kaldı

AVCI ESKİ TAKIMINA KARŞI

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, eski takımı Medipol Başakşehir'e karşı ilk maçına çıktı. Abdullah Avcı, Süper Lig kariyerinin tamamını geçirdiği Medipol Başakşehir'den geçen sezonun ardından ayrılarak Beşiktaş'ın başına geçmişti.

Beşiktaş, Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kaldı

Son Dakika Spor Beşiktaş, Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • ali: abdullah istifa 5 6 Yanıtla
    Msfr: Bjk geçen yıl fb yaşadığı talihsizliği yaşıyor. 0 0
  • meteor: kafirlerin bölük bölük kaçacağı güne az kaldı. bizde böyle boş şeylerle uğraşmayalım 6 3 Yanıtla
    Galaxi : O meteor kafana düşsün senin ,sen kendine göre dolu olan mesele ile dilediğin kadar uğraş ,izin verirsen vatandaş maç hakkında yorum yapsın he.. 0 2
  • FBLİ: evet kazanan küme düşmeyecek sayın seyirciler 5 4 Yanıtla
  • Sadece Biri: Gökhan? 0 6 Yanıtla
    İZMİRR: GÖNUL 0 5
  • Rizespor 53: kardeş başakşehir tinercilere sahayı dar ediyorda ona güleyrum)) hahaha 2 2 Yanıtla
    Amator kume: Sen amator kume yolcusu rizesporuna bak 1 0
  • özgür: hak etmeden son 5 dakikada aldığımız 1 puana sevinir olduk burak yılmaz ve gökhan gönülü süsleyip püsleyip taraftarın önüne koyuyorlar bu ikisinide takımda istemiyoruz beşiktaşta ruh bırakmadılar 0 0 Yanıtla

Advertisement