Beşiktaşlı Emre'nin Adını Taşıyan Park Açıldı - Son Dakika
Spor

Beşiktaşlı Emre'nin Adını Taşıyan Park Açıldı

Beşiktaşlı Emre\'nin Adını Taşıyan Park Açıldı

Ataşehir'de Aşık Veysel Mahallesi'ndeki yeni parka iki yıl önce ölen Beşiktaş'ın A-2 Futbol Takımı oyuncusu Emre İncemollaoğlu'nun adı verildi.

24.04.2013 15:28  Güncelleme: 15:39

Ataşehir'de Aşık Veysel Mahallesi'ndeki yeni parka iki yıl önce bir trafik kazasında yaşamını yitiren Beşiktaş'ın A-2 Futbol Takımı oyuncusu Emre İncemollaoğlu'nun adı verildi.

Parkın açılışında gerçekleşen törene; Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları İlhami Yılmaz, Hüseyin Hışman, Abdullah Der, İsmail Kabakçı, Zülfiye Çam ve Beşiktaş Kulübü Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran, BJK Yardımcı Antrenörü Recep Çetin, Ataşehir Belediyesi Birim Müdürleri ile Emre İncemollaoğlu'nun babası, ablası, arkadaşları ve Beşiktaş (A2) Futbol Takımı oyuncuları katıldı.

Emre İncemollaoğlu Parkı'nın açılış töreninde konuşan Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı İlhami Yılmaz, "Vatandaşlarımızın rahatça soluk alabilecekleri ve keyifli zaman geçirecekleri parkımıza, henüz 23'ündeyken aramızdan ayrılan Beşiktaş'ın yetenekli oyuncusu Emre İncemollaoğlu'nun adını verdik. Onu unutmadık ve unutturmayacağız. Açılış tören tarihimizi Emre'nin ölüm yıldönümüne denk getirerek, onu tutkun olduğu ağaçlar ve çiçekler arasında, tüm sevdikleriyle birlikte yaad etmek istedik. Emre'nin ailesi, yakınları, takım arkadaşları ve Beşiktaş'ın değerli yöneticileri bugün aramızda bulunarak bizi onurlandırdı" dedi.

Park açılışında konuşan Emre'nin Ablası Ebru Tulum ve Babası Rıza İncemollaoğlu; bu parka Emre İncemollaoğlu isminin verilmesini sağlayarak, onun adının ölümsüzleşmesini sağlayan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'ye ve törene katılan Beşiktaş Kulübü Yöneticilerine, hocalarına, oyuncularına ve vatandaşlara teşekkürlerini ilettiler. Konuşmaların ardından gerçekleşen açılış töreni sonrası vatandaşlara yemek dağıtıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Beşiktaşlı Emre'nin Adını Taşıyan Park Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement