Bilal Kısa Akhisarspor'a Geri Döndü - Son Dakika
Spor

Bilal Kısa Akhisarspor'a Geri Döndü

Sezona Bursaspor'da başlayan Bilal Kısa eski takımı Akhisarspor'a geri döndü.

11.01.2018 16:14

Süper Lig'de ikinci yarıya Antalya'da hazırlanan, ara transfer döneminde ise Kardemir Karabükspor'dan Ukraynalı golcü Seleznyov'u kadrosuna dahil eden Teleset Mobilya Akhisarspor, eski futbolcusu Bilal Kısa'yı da transfer etti.

"BİLAL KISA İLE 1.5 YILLIK SÖZLEŞME İMZALANMIŞTIR"

Akhisar'dan yapılan açıklamada, "Kulübümüz Bilal Kısa ile 1.5 yıllık sözleşme imzalamıştır. Takımımıza ve futbolcumuza hayırlı başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi.

Akhisarspor'a 2012-2013 sezonunun ikinci yarısında Karabükspor'dan transfer edilen Bilal, 2.5 yıl Ege ekibinde top koşturdu.

BU SEZON SADECE 44 DAKİKA OYNADI

Akhisar'da gösterdiği performansla A Milli Takıma çağrılan orta saha oyuncusu, 2015-2016'da Galatasaray'a imza atmıştı. Bu sezon Bursaspor'da sadece 2 maça çıkan Bilal, 44 dakika oynadı.

Bilal Kısa Akhisarspor\'a Geri Döndü
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Bilal Kısa Akhisarspor'a Geri Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Texas: Hadi hayırlı olsun isterseniz daha var veririz üste parada verelim çok iyi top toplar kendileri 2 2 Yanıtla
  • -----: Bilal uzayamadı kısa kaldı 2 2 Yanıtla
  • Kara: Bır sey olmazzzzz 2 0 Yanıtla
  • Tunah: Şimdi Akhisar kumeyi 1 1 Yanıtla
  • İlker: Kurtulduktan aldigin paralar haram bir yerinden çıkar ins 0 1 Yanıtla
  • prekazi: GALATASARAY KIYMETİNİ BİLEMEDİ ASTANA DA TAM TUR ATLAYACAKKEN KUMBARA SEMİHİN YÜZÜZNDEN MİLYONLARCA EUR GİTTİ 1 0 Yanıtla
  • GS45&Akhisar: bana göre Galatasaray da iyi oynamıştı. o dönemin kadrosu göz önüne alındığında en iyilerden biriydi. Eski günlerine dönerse Akhisar spora faydalı olacağından eminim. Fakat Akhisar spor gibi orta seviyedeki takımlar hem ülke futbolu hemde gelirlerini yükseltmek için gençlere yatırım yapmalı. Takımlar işletme gibi olmalı madeni bulup çıkartıp işlemeli ve satmalı. Milli takımın kötü gidişinde 4 büyükleri suçluyoruz ama Akhisar gibi takımlar yaş ortalamasını yükseltiyorsa 4 büyükler ne yapsın :( 0 0 Yanıtla

Advertisement