Bilal Kısa'nın Menajeri: Oyuncum Galatasaray'da Kalacak - Son Dakika
Spor

Bilal Kısa'nın Menajeri: Oyuncum Galatasaray'da Kalacak

Bilal Kısa\'nın Menajeri: Oyuncum Galatasaray\'da Kalacak

Galatasaray'ın takas formülüyle Bursaspor'a verdiği öne sürülen Bilal Kısa için menajeri, "Anlaşma söz konusu değil. Mukavelemiz devam ediyor. Bilal Galatasaray'da kalacak." dedi.

22.06.2016 15:51  Güncelleme: 15:52

Serdar Aziz'in Galatasaray'a transferinde takas krizi yaşanıyor. Bursaspor'dan Serdar Aziz'i transfer eden Galatasaray, 4,5 milyon Euro karşılığında Bilal Kısa, Furkan ve Sercan Yıldırım'ı yeşil-beyazlı kulübe verirken takas formülünde kriz çıktı.

GALATASARAY'DA KALACAK

Galatasaray'ın Bursaspor'a takas formülüyle vermek istediği Bilal Kısa'nın menajeri Özkan Doğan, Futbol Arena'ya konuştu, "Biz de bu haberleri medyadan duyuyoruz. Kimse bize fikrimizi sormadı, açıkçası Bilal geçen sezon 8 gol, 5 asistle oynadı. Galatasaray ile mukavelemiz devam ediyor" diyen Doğan, "Bilal'in Bursa'ya gitme gibi bir durumu söz konusu değil, Galatasaray'da kalacak" diye konuştu.

Son Dakika Spor Bilal Kısa'nın Menajeri: Oyuncum Galatasaray'da Kalacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Cemal Erkus: Serdar Aziz Kim Bilal Kisayi Asla Bırakmayın Sayın Yönetim Serdar Azizde Kim Yazıklar Olsun. 1 2 Yanıtla
  • ...: ya bu adam iyi nedne bunu istemiyrosunuz ya.donku sepetleyin 2 1 Yanıtla
  • oldu olacak: Bu futbolcuya bu kadar para veri sen hisselerin de dibe vurur.Ben size değilde Galatasaray a üzülüyorum.Yazık çok yazık çeşme şirketlerinizide böyle yönetseniz.Şirketlerinde böyle kendileri gibi yönetici işyerlerine acaba.... 1 0 Yanıtla

Advertisement