Bonnevay: Çok İyi Oynadık Ama... - Son Dakika
Spor

Bonnevay: Çok İyi Oynadık Ama...

Bonnevay: Çok İyi Oynadık Ama...

Vahid Halilhodzic tribüne gönderildiği için Legia maçı sonrasında yardımcı antrenör Jacgues Bonnevay, basın toplantısına çıktı.

02.10.2014 23:30

Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Jacgues Bonnevay, Legia Varşova karşısında ikinci yarıda sezonun en iyi oyununu oynadıklarını, ancak kaybettiklerini söyledi.

Bonnevay, karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında, rakibin iyi bir takım olduğunu ve organize bir görüntü sergilediğini ifade etti.

Yedikleri golden sonra bocaladıklarını ifade eden Bonnevay, "İkinci yarıda ofansif bir oyun ortaya koyduk. Sezon başından bu yana en iyi 45 dakikamızı oynadık ama maalesef kaybettik. Birçok fırsat bulduk fakat gole ulaşamadık" dedi.

Karşılaşmanın 65. dakikasında sakatlanan Trabzonspor kalecisi Onur Recep Kıvrak'ın, durumunun yarın çekilecek MR sonrasında belli olacağı bildirildi.

Onur'un durumu hakkında da bilgi veren Bonnevay, "Onur'un sol dizinde sakatlığı var. Yarın MR'ı çekilecek. Durumu bu kontrollerden sonra netleşecek" diye konuştu.

LEGIA CEHPESİ ÇOK MUTLULegia Varşova Teknik Direktörü Henning Berg, Trabzonspor karşısında galip geldikleri için sevinçli ve mutlu olduklarını söyledi.

Berg, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, karşılaşmanın ilk 20 dakikasında iyi bir oyun ortaya koyduklarını vurguladı.

Defansta çok başarılı olduklarını vurgulayan Berg, "Trabzonspor çok güçlüydü. Böyle bir sonuç elde etmek çok önemli. Trabzonspor karşısında galip geldiğimiz için sevinçli ve mutluyuz. Deplasmanda kazanmak çok önemli" diye konuştu.

Grupta her takımın bir üst tura çıkabileceğini ifade eden Berg, şimdiden bir öngörüde bulunmanın zor olduğunu savundu.

UEFA Avrupa Ligi Fantezi Futbol oyununu oynamak için hemen tıklayın!

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Bonnevay: Çok İyi Oynadık Ama... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement