Brüksel'deki Patlamalar Sonrası Club Brugge Evde Kaldı - Son Dakika
Spor

Brüksel'deki Patlamalar Sonrası Club Brugge Evde Kaldı

Belçika'nın dev takımlarından Club Brugge, hazırlık kampı için bugün Charleroi üzerinden İspanya'ya uçacaktı ancak terör olayları nedeniyle ülkeden ayrılamadı.

22.03.2016 12:08

Belçika'ın üç büyük kulüplerinden biri olan Club Brugge, Brüksel'deki patlamalardan etkilendi. Mavi-Siyahlılar, bugün öğleden sonra Charleroi'nin yolunu tutacaklardı. Ancak başkentte gerçekleşen patlamalar, kulübün seyahatani engelledi.

İSPANYA'DA KAMPA GİRECEKLERDİ

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Belçika'nın Birinci Lig'i geçtiğimiz günlerde sona erdi. Ülkedeki formata göre Nisan ayının başında final play­-off'ları başlayacak. Club Brugge, Anderlecht, Gent, Oostende, Genk ve Zulte Waregem'in arasında gerçekleşecek şampiyonluk yarışı öncesinde mavi-­siyahlılar kampa girecekti.

TERÖR YÜZÜNDEN ÜLKEDE MAHSUR KALDI

Charleroi üzerinden İspanya'ya uçacak ve orda ay başına kadar şampiyonluk grubu maçlarına hazırlanacak olan Club Brugge, bugün gerçekleşen terör eylemleri nedeniyle, Belçika'da tüm uçuşların iptal edilmesiyle ülkede mahsur kaldı. Takımın halen Brugge kentinde bulunduğu bildirildi.

Brüksel\'deki Patlamalar Sonrası Club Brugge Evde Kaldı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Brüksel'deki Patlamalar Sonrası Club Brugge Evde Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement