"Bursaspor Beklentileri Artırdı" - Son Dakika
Spor

"Bursaspor Beklentileri Artırdı"

"Bursaspor Beklentileri Artırdı"

Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze, Yeni Sezon İçin İyi Çalıştıklarını ve Lig Başladığında

05.08.2010 18:12

Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze, yeni sezon için iyi çalıştıklarını ve lig başladığında bunu sahaya yansıtmak istediklerini belirtti. Arveladze, takım kaptanı Mehmet Eren, kaleci Souleymanou ve takımın yeni transferlerinden Selim Teber ile birlikte Kayseri Park Alışveriş Merkezinde Lig TV tarafından düzenlenen tanıtım toplantısına konuk oldu.

Arveladze, burada yaptığı açıklamada, takımın yeni sezon için çok iyi çalıştığını belirtti. Kayserispor'un son yıllarda başarılı grafik çizdiğini ifade eden Arveladze, 'Sezon için iyi çalıştık. Lig başladığında bunu en iyi şekilde sahaya yansıtmak istiyoruz. Kayserispor, son yılların başarılı takımlarından biri, Bu başarıyı sürdürmek istiyoruz. bunun için elimizden geleni yapacağız' dedi.

Takım kaptanı Mehmet Eren, bu sezon yeni bir yapılanma içine giren takımlarında köklü değişiklikler de olduğunu söyledi. Yeni kadrolarıyla birlikte bu sezon daha başarılı sonuçlar almak istediklerini dile getiren Mehmet, 'Bursaspor'un şampiyon olması bizden beklentileri artırdı. Taraftar, Anadolu'dan da şampiyon çıkmasını istiyor. Taraftarımızın bu beklentisini karşılayabilmek için çalışacağız' diye konuştu.

Souleymanou ve Selim Teber de yeni sezonda taraftarın da desteğiyle iyi sonuçlar almak istediklerini söylediler. Daha sonra, Lig TV programcıları Melih Şendil, Mehmet Ayan, Ayşin Zeren ve Merve Toy taraftarlar ile söyleşi yaptı. Katılımcalara Lig TV aboneliği ve hizmetleri hakkında bilgi verildi.

Futbolculara tezahüratlarla sevgi gösterilerinde bulunan taraftarlar, futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor 'Bursaspor Beklentileri Artırdı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement