Bursaspor'da Yasin Antrenmana Çıktı - Son Dakika
Spor

Bursaspor'da Yasin Antrenmana Çıktı

Bursaspor\'da Yasin Antrenmana Çıktı

Bursaspor 2013-2014 Sezonu hazırlıklarına bu akşam yaptığı çalışma ile devam etti.

22.06.2013 20:39

Bursaspor 2013-2014 Sezonu hazırlıklarına bu akşam yaptığı çalışma ile devam etti. Yeşil beyazlılar teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde 1,5 saat süren bir çalışma yaptı. Antrenman öncesinde İstanbul Güngören'de oturan ve Bursasporlu Burak Ertekin yeşil beyazlı futbolculara 1 tepsi baklava hediye etti. Özel izinle sahaya giren taraftarlar ise Ozan İpek'e çiçek verdi.

Dün gece yarası Bursaspor ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Yasin Pehlivan, sabah sağlık kontrolünden geçtikten sonra yeşil beyazlı forma ile ilk çalışmasına katıldı. Üç ay önce ameliyat geçiren Yasin'in formundan bir şey kaybetmediği gözlendi.

PAS ÇALIŞMASI YAPTIRDI

Teknik direktör Hikmet Karaman, on dakikalık tempolu koşunun ardından futbolculara kontrol ve pas çalışması yaptırdı. Karaman sık sık futbolcularını uyarmak zorunda kaldı. Karaman daha sonra tecrübeli oyuncuları tesisin dışındaki rampaya götürerek burada ayrı bir çalışmaya tuttu. Aynı çalışmayı gençler uyguladı. Hikmet Karaman antrenmanın son bölümünde yine yarı alanda çift kale yaptırması dikkat çekti.

KALECİLER BAŞLADI

Bursaspor kaleci antrenörü Ahmet Ziya Yüce, kaleciler Harun, Okan Koçuk ve Bekir Sevgi bireysel performans antrenörü Teoman Eren ile takımdan ayrı çalıştılar. Bursaspor hazırlıklarını yarın sabah ve akşam olmak üzere devam ettirecek. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bursaspor'da Yasin Antrenmana Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement