Bursaspor Kaçan Fırsatlara Yanıyor - Son Dakika
Spor

Bursaspor Kaçan Fırsatlara Yanıyor

Bursaspor Kaçan Fırsatlara Yanıyor

Bursasporlu futbolcu Şener Özbayraklı, Gaziantepspor karşısında çok pozisyon bulduklarını, ama değerlendiremediklerini söyledi.

29.12.2013 10:33  Güncelleme: 12:28

Bursaspor'un başarılı defans oyuncusu Şener Özbayraklı, ilk yarının son maçını galibiyetle bitirmek istediklerini belirterek, çok pozisyon bulduklarını, ama değerlendiremediklerini söyledi.

Bursasporlu Şener Özbayraklı ve Yasin Pehlivan, açıklamalarda bulundu. Eski takımına karşı oynadığını hatırlatan Pehlivan, "Gaziantepspor zorlu bir deplasman. Mutlak kazanmak istiyorduk. Bu zorlu deplasmanda güzel oyunda sergiledik. Çok pozisyona girdik ama olmadı. 1 puanla Bursa'ya dönüyoruz ve ikinci yarıya en iyi şekilde hazırlanacağız. Ligi de en iyi yerde bitireceğiz" dedi.

ŞENER: "GALİP GELMEK İSTİYORDUK"

Gaziantep maçına değinen Özbayraklı ise, "İlk yarının son maçıydı. Galip gelmek istiyorduk. Çok pozisyonda bulduk. Ama deplasmanda berabere kaldık. Galip gelsek bizim için daha iyi olacaktı. Çünkü maç temposuna gireceğiz. Şimdi devre arası var. İyi hazırlanıp, ikinci devreye daha iyi gireceğiz" diye konuştu.

"PERFORMANSIMDAN ÇOK TAKIMA KATKI VERMEM DAHA ÖNEMLİ"

Basın mensuplarının performansı ile ilgili soruya ise Özbayraklı, "Benim performansım da çok takıma katkı vermem daha önemli. Katkı verseydim daha iyi olurdu. Gol attırmayı herkes istiyor. Galip gelsek iyi olacaktı. Gerçekten çok gol pozisyonu yakaladık. Önümüzde daha çok maç var. İnşallah iyi şekilde hazırlanıp, ligi istediğimiz gibi bitiririz" şeklinde cevapladı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bursaspor Kaçan Fırsatlara Yanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement