Bursaspor Kolar'ın Peşinde - Son Dakika
Spor

Bursaspor Kolar'ın Peşinde

Bursaspor Kolar\'ın Peşinde

Transferde hareketli günler geçiren Bursaspor, listede bulunan futbolcular ve kulüpleriyle görüşmelerini sürdürüyor.

27.08.2011 10:44

Transferde hareketli günler geçiren Bursaspor, listede bulunan futbolcular ve kulüpleriyle görüşmelerini sürdürüyor. Basser ile büyük ölçüde anlaşan yeşil beyazlı ekibin, orta saha için de Viktoria Plzen takımında forma giyen Daniel Kolar'ı gündemine aldığı öğrenildi.

Oyuncu arayışlarını sürdüren Bursaspor'da, yolları ayırma kararı alınan Sercan, Volkan ve İbrahim Kaş'ın yeri doldurulmaya çalışılıyor. Faslı sağbek Basser ile büyük ölçüde anlaştığı öğrenilen yeşil beyazlı kulübün orta sahaya takviye için de Çek Cumhuriyeti'nden oyuncu izlediği belirtiliyor. Yeşil beyazlı kulüp, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın isteği doğrultusunda Viktoria Plzen takımında forma giyen 26 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu Daniel Kolar'ı izlemeye aldığı öğrenildi.

GENÇ FUTBOLCULAR ARANIYOR

Öte yandan yeşil beyazlı kulüp, Türkiye Futbol Federasyonu'nun yabancı sınırlamasını kaldırması sonrası harekete geçti. Bursaspor'un yatırım amaçlı genç futbolcularla görüştüğü, ülke olarak Gana'nın tercih edildiği belirtildi. Maaliyetleri düşük olan futbolcular için Bangura'nın menajeri Patrick Mörk'ün yardımcı olduğu ifade edildi. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bursaspor Kolar'ın Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement