Bursaspor'un Muhtemel Rakibi Belli Oldu - Son Dakika
Spor

Bursaspor'un Muhtemel Rakibi Belli Oldu

Bursaspor\'un Muhtemel Rakibi Belli Oldu

Bursaspor'un UEFA Avrupa Ligi 3'üncü ön eleme turundaki rakibi, oynanacak maçtan sonra belli olacak.

20.07.2012 15:12

Bursaspor'un UEFA Avrupa Ligi 3'üncü ön eleme turundaki rakibi, oynanacak maçtan sonra belli olacak. Buna göre çekilen kurada Bursaspor, İsrail'den Maccabi Netanya ve Finlandiya'dan KuPS Kuopio arasında oyananacak maçın galibi ile üçüncü ön eleme turunda karşı karşıya gelecek. Finlandiya takımı KuPS Kuopio, dün gece İsrail'de oynanan ilk maçı 2-1 kazanarak kendi sahasında oynayacağı ikinci maç öncesi avantajlı skor elde etti. Yeşil- beyazlılar ilk maçı 2 Ağustos tarihinde kendi sahasında oynayacak. Rövanşı ise 9 Ağustos'ta deplasmanda oynayacak.

BURSASPOR BASIN SÖZCÜSÜ SELÇUK EREN: "İYİ BİR KURA OLDU"

Bursaspor Basın Sözcüsü Selçuk Eren kura çekimini değerlendirdi. Eren, "İyi bir kura çekimi. Bursaspor gerek futbol kalitesi gerekse futbolcu kalitesi olarak daha üstün görünüyor. Rakibin büyüğü küçüğü olmaz. Aynı şekilde mücadele edip turu geçeceğimize inanıyorum. Buradan kim çıkar derseniz, Finlandiya temsilcisini daha şanslı görüyorum" dedi.

BURSASPOR DIŞ İLİŞKİLERDEN SORUMLU YÖNETİCİSİ İRFAN KOÇ

İsciçre'nin Nyon kentinde yapılan kura çekimine katılan Bursaspor Kulübü Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Koç ise şunları söyledi:

"Bizim için kolay bir kura. İlk maçı kendi sahamızda oynayacak olmak bizim için bir avantaj. Tur atlayacağımızı düşünüyorum. Bu turu geçip play-offlardaki rakibimizi bekleyeceğiz. Amacımız bu yıl UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalmak."

MKM(EK/SS) - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bursaspor'un Muhtemel Rakibi Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement