Bursaspor'un Pilot Takımı Yeşil Bursa Tescil Bekliyor - Son Dakika
Spor

Bursaspor'un Pilot Takımı Yeşil Bursa Tescil Bekliyor

Bursaspor\'un Pilot Takımı Yeşil Bursa Tescil Bekliyor

Spor Toto 3'ncü Ligi'nde mücadele edecek olan Bursaspor'un Pilot Takımı Yeşil Bursa, Türkiye Futbol Federasyonu'nun Oyak Renault olan isim değişikliğinin tescilini transfere başlamak için bekliyor.

15.08.2013 14:31

Spor Toto 3'ncü Ligi'nde mücadele edecek olan Bursaspor'un Pilot Takımı Yeşil Bursa, Türkiye Futbol Federasyonu'nun Oyak Renault olan isim değişikliğinin tescilini transfere başlamak için bekliyor. Yeşil Bursa Kulübü Başkanı İlyas Acar, "Şuan kulubümüzde Oyak Renault'dan gelen ve sözleşmeleri devam eden 8 futbolcu var. Diğer futbolcularımızla yeni ismimiz tescil edilmediği için sözleşme yapamıyoruz. Bu nedenle Türkiye Futbol Federasyonu'nun ismimizin tescilini hemen yapmasını bekliyoruz" dedi.

ŞENOL ULUSAVAŞ UMUTLU

Yeni sezona iddialı başlamak isteyen Yeşil Bursa, Vakıfköy Orhan Özselek ile oynadığı son hazırlık maçında Bursaspor A2 Takımı'nı Yunus'un attığı gollerle 2-0 yendi. Teknik Direktör Şenol Ulusavaş, "Çalışmalarımız istediğimiz düzeyde devam ediyor. Balıkesirspor ve Bursaspor A 2 Takımları'yı iki hazırlık karşılaşması yaptık. Üçüncü hazırlık maçımızı ise deplasmanda Orhangazispor ile yapacağız. Bu mücadelede eksiklerimizi bir kez daha göreceğiz. Yapacağımız çalışmalarla bunları gidererek lige hazır olacağız" şeklinde konuştu.

FARUK KARAMAN KALICI

Bursaspor'un eski teknik direktörü Hikmet Karaman'ın oğlu olan kaleci Ömer Faruk Karaman ile ilgili değerlendirmelerde bulunan teknik direktör Ulusavaş, Ömer Faruk'un çalışmalarından memnun olduğunu belirterek şunları söyledi: "Manisaspor A 2 Takımı'ndan kadromuza dahil ettiğimiz kaleci Ömer Faruk Kahraman bizimle birlikte devam edecek. Oyuncularımın çalışmalarından memnunum. Transfer devam ediyor. Takımımızda eksik yerler var. Buralara takviyeler yapacağız. Bursaspor'dan hiçbir futbolcu gelmek istemiyor. Başka takımları tercih ediyor. Arayışlarımız devam ediyor." - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bursaspor'un Pilot Takımı Yeşil Bursa Tescil Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement