Bursasporcell Tanıtıldı - Son Dakika
Spor

Bursasporcell Tanıtıldı

Bursasporcell Tanıtıldı

– AVEA, Bursaspor'la işbirliği yaparak Bursasporcell Taraftar Hattı'nı hayata geçirdi.

15.02.2013 16:05

– AVEA, Bursa spor'la işbirliği yaparak Bursasporcell Taraftar Hattı'nı hayata geçirdi.

Özlüce Tesisleri'nde bu yüzden bir basın toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan Bursaspor Genel Sekreteri İlhan Uslu, projenin üzerinde 1 yıldır çalıştıklarını vurgularken şöyle konuştu:

"Bursaspor'a önemli gelir getirecek projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Rakamsal olarak yüzbinlere geldiğimiz takdirde kulübümüze ciddi katkısı olacak, yıldız transfer yapabilecek çözüm önerisi sunuyoruz sizlere, hayırlı olsun."

Reklam ve pazarlamadan sorumlu yönetici Recep Aydın ise taraftarı heyecanlandıracak bir projeye imza attıklarını kaydetti, "Çok heyecanlandıran bir proje. En az bizim kadar camiamızı ve taraftarımızı da heyecanlandıracaktır. Bu bir başlangıç. Projenin temelini atıyoruz. Bunun üzerine tuğlaları koyacak olan camiamız ve taraftarımızdır. Kurumsallaşmanın en önemli ayaklarından biri" dedi.

Avea Bireysel Gelir Yönetimi Direktörü Zeynep Emre Manço'da BursasporCell ile tüm Bursalılara ve Bursaspor taraftarına ulaşmayı hedeflediklerini belirterek şunları söyledi:

"Avea olarak 11 yıldır hem sponsorluklarımız hem de projelerimizle Türk futbolunu destekliyoruz. Futbola inanıyoruz ve önemsiyoruz. Futbol milyonları biraraya getirme gücüne sahip ender spor dallarından biri. Avea olarak ek gelir elde edecekleri projeleri de hayata geçiriyoruz. Taraftarların konuşurken takımlarına gelir sağladıkları hatlarla kulüpleri destekliyoruz. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Samsunspor, Trabzonspor, Barcelona taraftarları konuşarak kulüplerine destek verme şansı buldular."

Konuşmaların ardından Zeynep Emre Manço'ya üzerinde Avea ve kendi isminin yazılı olduğu iki Bursaspor forması hediye edildi.

FOTOĞRAF - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bursasporcell Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement