Cazorla: Mesut Özil Bize Tanrının Bir Lütfu - Son Dakika
Spor

Cazorla: Mesut Özil Bize Tanrının Bir Lütfu

Cazorla: Mesut Özil Bize Tanrının Bir Lütfu

Arsenal'in yıldız oyuncusu Cazorla, "Mesut Özil bizi bambaşka bir seviyeye taşıdı. Bir pasıyla oyunun kaderini değiştirebiliyor." dedi.

18.11.2013 20:30  Güncelleme: 20:44

Arsenal'in İspanyol yıldızı Santi Cazorla, kendisi başta olmak üzere tüm takım arkadaşlarının Mesut Özil'in Real Madrid'den ayrılarak Emirates'in yolunu tutmasına çok şaşırdıklarını ifade etti.

"SİHİRLİ AYAKLARA SAHİP"

Yıldız oyuncunun bonservisine ödeden 50 milyon avronun her kuruşunu hakettiğini düşünen Cazorla, El Pais'e verdiği demeçte, "Özil bizi bambaşka bir seviyeye taşıdı. Kesinlikle sihirli ayaklara sahip. Bir pasıyla oyunun kaderini değiştirebiliyor. Madrid'den ayrılarak bizi seçmesi, Tanrı'nın bize bir lütfu olmalı." dedi.

"ZİRVEDE YER ALMAK, BİZE GÜÇ SAĞLIYOR"

Geçtiğimiz sezona kıyasla bambaşka bir futbol oynadıklarını belirten 28 yaşındaki orta saha, "Futbol olarak olgunlaştığımızı düşünüyorum. Ayrıca ligde zirvede yer alıyor olmak, bize hem güç hem de güven sağlıyor. Geçen seneye baktığımızda, çok saçma maçlar kaybettik. Dikkatsizlik, konsantrasyon bozukluğu, herşey vardı." şeklinde konuştu.

"WENGER BİZİ SAHADA ÖZGÜR KILIYOR"

Özil'in gelişiyle geri planda kaldığı söylentilerine ise katılmayan İspanyol yıldız, "Onun gelişiyle biraz daha sol tarafa yakın oynamaya başladım ancak İngiltere'de geri planda kalmak gibi birşey yok. Hocamız bizi sahada tamamen özgür kılıyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Cazorla: Mesut Özil Bize Tanrının Bir Lütfu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement