DB Belediyespor'dan Maça Gel Çağrısı - Son Dakika
Spor

DB Belediyespor'dan Maça Gel Çağrısı

DB Belediyespor\'dan Maça Gel Çağrısı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor kulübü Başkanı İhsan Avcı taraftara maça gel çağrısı yaptı.

09.03.2015 23:39

Spor Toto 2.Lig Kırmızı grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediye spor kulübü başkanı İhsan Avcı, Cuma günü oynayacakları Göztepe maçında taraftarlarına maça gel çağrısı yaptı.

2014 - 2015 Futbol sezonunun iç saha müsabakası olan ligin ikinci yarının 27 haftasında Göztepe A.Ş ile 13.03.2015 Cuma günü saat 13.00 da Seyrantepe Şilbe tesislerinde karşılaşacak.

Kulüp başkanı İhsan Avcı profesyonel futbol takımlarının Göztepe A.Ş ile Cuma günü Seyrantep tesislerinde saat 13.00'da yapacağımız 27.hafta maçı için spor camiası ve taraftarlardan müsabakayı izlemeye gelerek takıma destek vermelerini istedi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor kulüp Başkanı İhsan Avcı yaptığı açıklamada, "Hafta içi Cuma günü Seyrantepe Belediyespor Tesislerinde oynanacak müsabakada taraftarlarımızın tribünlerdeki yerlerini alacaklarını ve fair-play anlayışına uygun bir şekilde 90 dakika boyunca takımlarını destekleyeceklerine olan inançlarının tam olduğunu, Cuma günü ve bundan sonraki haftalarda oynanacak olan müsabakalarda da başta değerli taraftarlarımız olmak üzere tüm spor kamuoyunun gösterecekleri desteklerinden dolayı şimdiden teşekkürlerimizi iletip saygılar sunuyorum" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor DB Belediyespor'dan Maça Gel Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement