Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da Batman Petrolspor Hazırlığı - Son Dakika
Spor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da Batman Petrolspor Hazırlığı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor\'da Batman Petrolspor Hazırlığı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor alt yapısında bulunan U-14, 15, 16, 17 ve 19 takımı Coca Cola Akademi ligi için yoğun bir tempoyla çalışıyor.

09.09.2014 21:05  Güncelleme: 22:17

Spor Toto 2 lig Kırmızı grup kulüplerinden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor alt yapısında bulunan 5 takımı Cumartesi günü start alacak olan Coca Cola Akademi ligi maçları için yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdürüyorlar.

Yeşil – Kırmızılı kulübün alt yapı koordinatörü Sertaç Küçübayrak, uzun süredir idmanları bu ligler için sürdürdüklerini belirterek, "U -14, U-15 takımlarımızı antrenör Kadri Gündoğdu ile Recep Kaya, U-16 ile U -17 takımlarımızı Harun Kılıç ile Sezai Şenci. U – 19 takımımızı da Ferhat Savaş ile Süleyman Özdoğan çalıştırmakta. İdmanlarımızı Cuma günü öğleden sonra tamamlayacağız. Kadrolarımız hemen hemen son şeklini aldı. Cumartesi günü Diyarbakır'da U -14 ila U – 15 takımlarımız Batman Petrolspor ile oynayacaklar. U – 16 ile U-17 Takımlarımız ise deplasmanda Batman Petrolspor ile karşılaşacaklar. U – 19 Takımımız ise Pazar günü deplasmanda Tarsus İdmanyurdu ile oynayacaklar. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor olarak Coca Cola Akademi liginde başarılı olup kentimizi en iyi şekilde temsil etmeye büyük gayret göstereceğiz" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da Batman Petrolspor Hazırlığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement