Del Bosque: Casillas'ın Yeri Garanti Değil - Son Dakika
Spor

Del Bosque: Casillas'ın Yeri Garanti Değil

Del Bosque: Casillas\'ın Yeri Garanti Değil

İspanya Milli Takım Teknik Direktörü Vicente Del Bosque, Iker Casillas'ın ilk 11'deki yerinin garanti olmadığını söyledi.

15.10.2013 09:00  Güncelleme: 09:13

İspanya Milli Takım Teknik Direktörü Vicente Del Bosque, Iker Casillas'ın ilk 11'deki yerinin garanti olmadığını söyledi.

Gürcistan ile oynanacak maç öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşan Del Bosque, "Kadroda birkaç değişiklik yapabiliriz ve bunlardan bir tanesi kalede olabilir. Üç tane çok kaliteli kalecimiz var ve hepsi de oynayabilecek durumda. Aralarından birini tercih edeceğim." ifadelerini kullandı.

Grupta oynadıkları son maçlarda zorlanmaları hakkındaki bir soruya da yanıt veren deneyimli teknik adam, "Son maçlarımızda zorlandık. Ofansif bir takımız ancak kolay gol yemiyoruz ve bu da bizim iyi savunma yaptığımızı gösteriyor. Gruptaki takımlar bize karşı fazla defansif anlayışla karşımıza çıktılar. Ancak Dünya Kupası'nda işler değişecektir. Daha açık maçlar izleriz." diye konuştu.

I Grubu'nda en yakın takipçisi Fransa'nın 3 puan önünde +3 gollük averajla liderlik koltuğunda oturan İspanya, bu maçtan en az bir puan alması halinde Dünya Kupası biletini cebine koyacak.

Kaynak: GoalCom

Son Dakika Spor Del Bosque: Casillas'ın Yeri Garanti Değil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement