Denizli Belediyespor Yeni Sezona Gölcük'te Hazırlanıyor - Son Dakika
Spor

Denizli Belediyespor Yeni Sezona Gölcük'te Hazırlanıyor

Denizli Belediyespor Yeni Sezona Gölcük\'te Hazırlanıyor

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'un Egeli ekibi Denizli Belediyespor'un Gölcük kampı 11 Ağustos Cuma günü başladı.17 Ağustos Perşembe gününe kadar Gölcük Prenses Otel'de kamp çalışmalarını sürdürecek kırmızı-beyazlı kamp kapsamında iki hazırlık maçı...

13.08.2012 18:34

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'un Egeli ekibi Denizli Belediyespor'un Gölcük kampı 11 Ağustos Cuma günü başladı. 17 Ağustos Perşembe gününe kadar Gölcük Prenses Otel'de kamp çalışmalarını sürdürecek kırmızı-beyazlı kamp kapsamında iki hazırlık maçı oynayacak.

Teknik direktör Adnan Erkan yönetiminde 22 kişilik bir ekiple hazırlıklarını sürdüren ekip, sabah ve akşamüstü gerçekleştirdiği çalışmalarla güç depoluyor. Pazartesi (Bugün) aynı otelde kamp yapan 3. Lig ekibi Batman Petrolspor ile bir hazırlık maçı oynayacak kırmızı-beyazlılar çarşamba günü de yine 3. Lig ekiplerinden Aydınspor 1923 ile Aydın'da bir hazırlık maçına daha çıkacak. Gölcük'te 17 Ağustos Perşembe günü çalışmaları tamamladıktan sonra Denizli'ye dönecek ekip daha sonra 21 Ağustos-1 Eylül tarihleri arasında Bolu'da ikinci etap kamp çalışmalarını gerçekleştirecek.

Kamp kadrosuna iki ismin daha eklenebileceğini ifade eden teknik direktör Adnan Erkan, "Gölcük'ten daha da güçlenmiş şekilde dönmek istiyoruz. Bu kapsamda kondisyonumuzu güçlendirecek biraz zorlayıcı çalışmalar yapıyoruz. Oyuncularımız buna karşın istekli ve son derece moralli. Hazırlık maçlarıyla da durumumuzu daha iyi göreceğimizi düşünüyorum" dedi.

Genel Kaptan Emin Sayın da, Gölcük'ün kamp yapmak için çok ideal bir yer olduğunu belirterek, "Burası bizim için ideal bir yer. Denizli'ye yakın. Hava güzel. Fakat biraz daha tesis ilave edilmeli; buraya yatırım yapılmalı. Şu haliyle yetersiz kalıyor" diyerek sözlerini tamamladı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Denizli Belediyespor Yeni Sezona Gölcük'te Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement