Dert Orta Sahada - Son Dakika
Spor

Dert Orta Sahada

Dert Orta Sahada

Barcelona forması giyen Thiago Alcantara'yı renklerine katan Bayern Münih, bu transferin ardından birçok konuda Fenerbahçe ile ortak noktaya sahip oldu.

15.07.2013 18:32

Barcelona forması giyen genç İspanyol yıldız Thiago Alcantara'yı renklerine bağlayan Bayern Münih, yaptığı bu flaş transfer hamlesi ile Fenerbahçe ile birçok konuda benzerlikler göstermiş oldu. Hali hazırda kadrosunda kanat oyuncuları dahil 9 orta saha oyuncusu bulunan Bavyera ekibi, bu bölgeye yaptığı Thiago Alcantara ve Mario Götze transferleri ve Kaiserslautern'de kiralık olarak forma giyen Mitchell Wisser'in de takıma geri dönmesi ile 12 kişilik orta sahada müthiş bir yoğunluk yaşayacak. Orta sahası yangın yeri olan ve büyük forma savaşına sahne olacak Fenerbahçe'de ise bu oyuncu sayısı tam 13...

GÖZDEN ÇIKARILAN İSİMLER KANATLARDAN!

Fenerbahçe'de yeni sezon kapsamında takımın planlarının arasında yer alması beklenmeyen ve yolların ayrılması muhtemel gözüken isimler sol kanatta görev yapan Miroslav Stoch ve sağ kanat oyuncusu Milos Krasic iken, Bayern Münih'te de topun ağzında olan oyunculardan en fazla öne çıkan isim bir dönem Galatasaray'ın da gündeminde olan ve şu an Liverpool radarına takılmış olan sağ kanatta görev yapan Xherdan Shaqiri.

TESADÜFLER BU KADAR DEĞİL

Bayern Münih ve Fenerbahçe arasındaki tesadüfler sadece orta sahalarının yangın yeri olması ile sınırlı kalmıyor. Bavyera ekibi, yaz transfer sezonunun şimdiye kadarki bölümünde alternatifi bol orta sahasına 2 oyuncu ile takviye yaparken, bu rakam sarı lacivertli takımda da aynı, 2. Bayern Münih'in yaptığı iki transfer olan Mario Götze ve Thiago Alcantara'dan, Borussia Dortmund'tan transfer edilen Mario Götze Alman iken, Fenerbahçe'nin de orta sahasına yaptığı Samuel Holmen ve Alper Potuk transferlerinde, sarı lacivertli ekibin Eskişehirspor'dan kadrosuna kattığı Alper Potuk'un Türk olması dikkatlerden kaçmadı.

(Sporx)

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Dert Orta Sahada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement